Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Mannerheimkin ryhtyy presidenttiehdokkaaksi

Sauli Niinistö on saanut jo toisen vakavan haastajan. 150-vuotias Suomen marsalkka Carl Gustav Emil Mannerheim ilmoitti ehdokkuudestaan tänä aamuna Hietaniemen hautausmaalla.

valtiolippu liehuu, kun panssarivaunu ajaa ohi
Entisenä Venäjän armeijan upseerina tuore presidenttiehdokas C.G.E. Mannerheim on saanut haltuunsa runsaasti idänpolitiikkaan vaikuttavaa sisäpiiritietoa.

Euroopan merkittävimpien vedonlyöntitoimistojen mukaan Mannerheimilla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä presidentinvaalien toiselle kierrokselle. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti 1940-luvun idänpolitiikan käytännön toteuttajana.

“Te tiedätte sen jatkuvat tarkoitusperät kotiemme, uskontomme ja isänmaamme hävittämiseksi ja kansamme orjuuttamiseksi”, Mannerheim arvioi itäistä naapurimaatamme kesäkuussa 1941 ja jatkoi: “Kutsun teitä kanssamme pyhään sotaan kansakuntamme vihollista vastaan.”

Mannerheimilla on Niinistön tärkeimmän kilpailijan Urho Kekkosen tapaan jo kokemusta presidentintehtävien hoidosta. Hän toimi Suomen presidenttinä syksystä 1944 kevääseen 1946, koska vain hänen katsottiin olleen kykenevä viemään Suomen rauhaan sodasta, jossa hän itse oli ollut ylipäällikkönä.

Mikäli Mannerheim valitaan Suomen presidentiksi, hänestä tulee samalla maailman vanhin istuva presidentti.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.