Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Presidentin kansliasta löytyi poliittista satiiria

Presidentin kanslia -sarjasta on löytynyt poliittista satiiria. Ohjelman tekijöitä haastatelleen toimittajan mukaan siinä on myös vitsejä.

Toimittaja Valtteri Väkevä ei kuitenkaan Helsingin Sanomien Nyt-liitteeseen kirjoittamassaan jutussa paljasta, missä sarjan jaksossa poliittinen satiiri tai vitsit ovat olleet. Myöskään ohjelman käsikirjoittajat eivät artikkelissa kerro asiasta tarkemmin.

Yle TV-1 on esittänyt Presidentin kansliaa kolmen tuotantokauden verran eli joitakin kymmeniä jaksoja.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.