Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Keski-ikäinen mies oli kriisiytyä kirjastossa

Silminnäkijöiden mukaan tapaus liittyi slaavilaiseen kirjallisuuteen. Se sattui taannoin itäisessä Päijät-Hämeessä juuri ennen kirjaston sulkemisaikaa, kun mies latoi lainojaan palautusautomaattiin.

palautusautomaattiin on kirja ihmisen kädestä sujahtamaisillaan
Keski-ikäinen mies onnistui ottamaan toisella kädellään kuvan tilanteesta. Tai ei siis kädellään vaan tarkemmin sanottuna puhelimellaan, koska vaikeaahan sitä nyt ihmisen raajalla mitään kuvia on ottaa.

Näytölle oli ilmaantunut täysin ilman ennakkovaroitusta suurehkoilla kirjasimilla muotoiltu hälytys “laita nide viivakoodi ylöspäin”.

Koska miehen palautushihnalle asettama venäläinen teos oli selvästi Suomen aluevesirajan sisäpuolella, hän esitti täysin oma-aloitteisesti virka-apupyynnön kirjaston henkilökunnalle. Tilanteen eskaloituessa oli lähistöllä liikuskellut naishenkilö täysin ilman virallista virka-apupyyntöä kääntänyt ikääntynemmän lainausasiakkaan kirjan vaadittuun asentoon, jolloin kriisiintynyt tilanne kirjaston julkisissa asiakastilossa alkoi palautua normaaliksi.

Tapaus ei aiheuttanut suurehkoa varaa ympäristölle ja sitä aiotaan muistella seuraavalla tauolla virkailijoiden kahvihuoneessa nimikkeellä “päivittäiset sählingit”, ellei jotain merkittävämpää puheenaihetta satu löytymään, nyt kun Bob Dylanin Nobel-palkintokin on saatu käsitellyksi.

Ulkoasianvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolainen on ymmällään tilanteesta:

“En ole lukenut tapauksesta edes mediasta, eikä kukaan ole nyhjäissyt takinhihasta Hakaniemen torilla. jossa en käy kuin joskus näyttäytymässä. Ilman muuta kriisi olisi pitänyt viedä UTVA:an vaiettavaksi. Tämähän koskee meitä kaikkia ja varsinkin gallupeja”.

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.