Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Suomi pääsi oikeasti euroviisufinaaliin

Waldo’s People -yhtyeen Marko Reijosen mukaan yhtye on oikeasti päässyt Euroviisujen finaaliin sen jälkeen kun se oikeasti tuli valituksi Suomen edustajaksi ja oli oikeasti Moskovan esikarsinnoissa.

Waldo\'s Peoplen Marko Reijonen oli oikeasti iloinen viisufinaalipaikasta.
Waldo's Peoplen Marko Reijonen oli oikeasti iloinen viisufinaalipaikasta.

“Soitimme esikarsintalavalla oikeasti”, Marko Reijonen painottaa. “Minusta on oikeasti upeaa, että saamme oikeasti esiintyä myös finaalissa”, Waldo’s People -yhtyeenä haastateltava Reijonen sanoo.

Netistä pitkällisten hakujen jälkeen saamamme tarkistamattoman tiedon mukaan bändissä laulaa myös Karoliina Kallio, rumpalina on Sami Lehto, kosketinsoittajana Karl Sinkkonen ja kitaristina Kimmo Nissinen, mutta heitä emme haastattele tässäkään jutussa.

Suomi voittaa kisan

Eurovision laulukilpailut järjestetään tänä vuonna Euroopan keskipisteessä Moskovassa. Suomen johtavien euroviisukommentaattorien mukaan Suomi voittaa laulukilpailun tänäkin vuonna.

“Esiintymisjärjestys suosii Suomea, joten meillä on kaikki mahdollisuudet jopa kaksois- tai kolmoisvoittoon”, Suomen euroviisukommentaattorien keskusliiton johtava terapeutti Minna Heikkinen kiteyttää.

Uutissirkuksen euroviisukommentaattori Uolevi Ahonen on samaa mieltä. Hän on seurannut kisojen etenemistä jo viikon ajan.

Euroviisukommentaattori Uolevi Ahosen mukaan Moskovassa monet kauppojen kyltitkin oli kirjoitettu selvällä suomella.
Euroviisukommentaattori Uolevi Ahosen mukaan moskovalaiset katunäkymät olivat yllättävän samankaltaisia suomalaisten kanssa.

“Aluksi olin yllättynyt siitä, että kaikissa moskovalaisissa baareissa henkilökunta puhui loistavaa suomea ja ymmärsi tilaukseni myös silloin, kun puhuin hieman epäselvästi. Myös monet baari- ja ravintolakyltit olivat talojen seinissä aivan selvällä suomenkielellä”, Ahonen kehuu.

Olutta ja makkaraa löytyy

“Upealta vaikutti myös se, että monista kaupoista sai Koffin olutsalkkuja ja HK:n makkaraa ja kassoilla tunnettiin jopa S-Etukortti.”

“Kun neljäntänä työaamunani kyselin krapulasikspäkkiä Biltema-myymälän kassalla venäläisen asiakkaan jälkeen ja ylistin myyjän sujuvaa kielitaitoa, minulle selvisi, että olinkin Lappeenrannassa enkä Moskovassa.”

“Minut oli heitetty Moskovan-junasta ulos Vainikkalassa, koska olin jo ennen Luumäkeä rikkonut juovuspäissäni kahdeksan makuuvaunuhyttiä, ulostanut samovaariin ja ehdottanut seksiä veturinkuljettajalle”, Ahonen kertoo.

“Kun vielä laiturilla totesin, että Jaana Pelkosen ääni on ohuudessaan ja kireydessään ruma ja täysin sopimaton televisioon tai radioon, viisi ihmistä soitti hätäkeskukseen ja minut vietiin Vainikkalasta putkaan Lappeenrantaan.”

Uolevi Ahonen aikoo raportoida kaikki loput Moskovan euroviisutapahtumat suoraan Lappeenrannasta, missä hän punkkaa ehkä kesäkuun puoliväliin asti.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.