Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Naisehdokas näytti koko repertuaarinsa Senaatintorilla – katso kuva!

Tilanne sai alkunsa, kun neljä suurinta puoluetta ei päässyt konsensukseen siitä, kenen ehdokaslistalle väitöskirjaa valmisteleva, entinen yökerhotanssija ja missiehdokas, lottovoittajanakin tunnettu tv-restonomi Amanda Metsä-Kyyhky, 25, kuuluisi.

Helsingin tuomiokirkko
Naishenkilö vangitsi lukuisten ohikulkijoiden huomion Helsingin Senaatintorilla, kun hän kiipesi Suurkirkon ylimmälle portaalle ja paljasti kaiken.

Saadakseen asiaansa jotakin selkoa Metsä-Kyyhky saapui Helsingin Senaatintorille sunnuntai-iltapäivänä mustassa ihonmyötäisessä palttoossa, kapusi tuomiokirkon ylimmille portaille ja paljasti kaiken.

“Metsä-Kyyhky katsoi yleisöään silmiin ja avasi rullalle käärimänsä julisteen, joka sisälsi hänen sunnuntaipäivän ohjelmansa ja poliittisen julistuksensa: 1) työtä kaikille, 2) palkat ylös, 3) verot alas, 4) lisää vapaa-aikaa, 5) saunat lämpimiksi ja 6) kaljat kylmiksi”, kertoo tapahtunutta läheltä seurannut puoluesihteeri, joka haluaa pysytellä nimettömänä.

Puoluesihteeri sanoo, että ehdokas poistui paikalta suuren ystäväjoukon saattelemana. Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Metsä-Kyyhkyn puoluekanta ei ole selvinnyt hänelle itselleenkään alkuiltaan mennessä.

Teksti: Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja, KruununhakaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.