Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Sateenkaarialushousut puhuttavat eduskuntaa

Ainakin kolmen eteläsuomalaisen mieskansanedustajan epäillään käyttäneen sateenkaarikuvioisia pitkiä alushousuja eduskunnan äskettäisessä juhlaistunnossa.

Eduskunnan saunan pukuhuoneessa napatusta instagram-otoksesta käy selvästi ilmi, miten räikeitä ajatuksia kansanedustajat piilottelevat suorien housujensa alla.
Eduskunnan saunan pukuhuoneessa napatusta instagram-otoksesta käy selvästi ilmi, miten räikeitä ajatuksia kansanedustajat voivat piilotella suorien housujensa alla.

Asia tuli ilmi eduskunnan saunan pukuhuoneessa, kun poliitikot riisuutuivat. Ainakin yksi kansanedustaja loukkaantui provokaatiosta vakavasti.

“Eduskunnan sauna on perinteisesti ollut se paikka, jossa tärkeitä päätöksiä ja erityisesti valiokuntatoimintaa taustoitetaan. On ajattelematonta tuoda esille ajatuksiaan näin räikeällä tavalla, etenkin kun mielipide on kätketty pikkutakin, kauluspaidan, solmion ja suorien housujen alle ”, eduskunnan saunanhoitovastaava, teräväpiirtopuolueen kansanedustaja Vilppo Nektari (hd) arvioi.

Ensimmäisenä sateenkaarialushousuihin on ehtinyt reagoida Suomen olympiakomitea, joka aikoo kieltää urheilijoilta alusasujen käytön Sotshin talviolympialaisissa.

Spektrin kirjoa muissa aviiseissa:
Yle 19.9.2013: Sateenkaarikravatti keskusteltu ja ymmärrämme toisiamme
Yle 18.9.2013: Oras Tynkkysen sateenkaarisolmio herätti pahennusta eduskunnan juhlaistunnossa
HS 21.8.2013: Suomen olympiakomitea kieltää kilpailijoilta sateenkaarikynnetTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.