Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Toimittajat huolestuivat joukkoliikenteen tarkastusmaksuista

Kaksi helsinkiläistä toimittajaa on voimakkaasti huolestunut pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen tarkastusmaksujen korotusaikeista. Erityistä huolta he kantavat niistä ihmisistä, jotka joutuvat maksamaan tarkastusmaksun unohdettuaan ladata matkakorttinsa.

YTV:n ja HKL:n aikeet korottaa joukkoliikenteen tarkastusmaksu 80 euroon sai toimittajat huojentamaan mieltään Helsingin Sanomat -lehden kolumneissa. Toimittaja Jaana Savolaisen mukaan 80 euroa “on kova hinta unohduksesta.” Toimittaja Ville Eronen toteaa, että maksu on “jokseenkin kohtuuton niille, jotka sattuvat unohtamaan päivällä tai kahdella lisäkauden lataamisen matkakortille.”

Aiempina vuosina Helsingin Sanomat -lehden yksittäiset toimittajat ovat olleet kolumnipalstoillaan huolestuneita mm. siitä, että heidän oikeutensa tupakoida ravintolassa on uhattuna, että täällä Ari Vatasen entisessä kotimaassa joutuu kameravalvonnan pelossa välillä ajamaan nopeusrajoitusten mukaan ja että joku on saattanut tuijottaa heitä, jos he ovat kävelleet paljain jaloin Helsingin keskustassa.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.