Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Ihailija oli saada nimikirjoituksen

Espoolaisen naisen mukaan John Irving oli hänestä vain kolmen metrin päässä, kun kirjailijan suomalainen kustantaja jakoi tämän signeerauksia nimikirjoitusleimasimella.

Irving perusteli pidättäytymistään nimikirjoitusten jakamisesta käsileikkauksella. Helsingin yliopistolla perjantaina vieraillut Irving ei kuitenkaan esitellyt käsiään yleisölle. Hän tyytyi toteamaan, että nimikirjoitusten sijaan hän ei myöskään anna yleisön koskettaa leikkausarpiaan.

Kirjailija John Irving oli hyvin lähellä ihailjoitaan, vaikkakin hänen suomalaisen kustantajansa edustaja hoiti nimikirjoitusten jaon nimikirjoitusleimasimella.
Kirjailija John Irving oli hyvin lähellä ihailjoitaan, vaikkakin hänen suomalaisen kustantajansa edustaja hoiti nimikirjoitusten jaon nimikirjoitusleimasimella.

Vastikään 71 vuotta täyttänyt Irving joutuu pitämään kätensä hyvässä kunnossa, koska hän ei omien sanojensa mukaan käytä tietokonetta.

“Kirjoitan kaikki romaanini käsin, koska se on nopeampaa”, Irving valottaa.

Nimikirjoitusleimasimella painetun leiman omaan Ystäväni Owen Meanyynsä saaneella naisella on kotonaan John Irvingin koko tuotanto sekä suomeksi että englanninkielisinä pehmeäkansijulkaisuina.

Kirjailijan mukaan ilman naista hänen olisi vaikeaa ansaita elantonsa, koska naiset ovat hänen keskeisin yleisönsä.

“Miesten lukuinto hiipuu selvästi heidän nuoruudessaan. Opintojen jälkeen he lukevat korkeintaan golfoppaita.”

John Irvingin Helsingin-matka on osa hänen tuoreimman kirjansa Minä olen monta markkinointikampanjaa.

Aiheesta muualla:
HS 19.4.2013: John Irving kirjoittaa homojen ja lesbojen asemasta Yhdysvalloissa
Tammi: John Irving Suomessa 17.4. – 21.4.
John-Irving.com: John Irving’s In One Person European Tour: April 2013

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.