Press "Enter" to skip to content

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Som de flesta webbservrar, bland annat Nyhetscirkus webbplats sparar loggar information om ditt besök, t.ex. IP-adress, typ av webbläsare, tid för ditt besök och ditt besök på nedlagd tid.

Cirkus nyhetssajt själv använder inte cookies, men sajten kommer att visa Google Adsense-annonser. Google är en tredjepartsleverantör använder cookies för att visa annonser på din webbplats.

Nyhetscirkus använder tredje part annonsföretag för annonser när du besöker vår webbplats. Dessa företag kan använda käynneistänne denna och andra webbplatser på information (ej ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer eller skon) för att visa dig intressanta produkter och tjänster annonser.

Googles användning av DART-cookien gör det möjligt att visa annonser med nyheter om andra webbplatser som cirkusen besök på användarna. Användare kan välja bort DART-cookien och ta reda på mer om Googles annonsnätverk och innehållsnätverk sekretesspolicy här.

Skulle du vilja använda Internet mer anonyma? Var noga med att läsa öppen källkod Tor-projektet (proudly presented by US Army).

Till exempel att titta på filmer som används i Adobe Flash Player för att grundinställningarna för servern att tillåta utländska åtkomst till datorns kamera och mikrofon. Programmet har inte en egen kontrollpanel, men det kan ändra sekretessinställningarna för Adobes webbplats kontrollpanelen.

För att kunna ha lite komik i texten har vi änvänt Google översättare.© 2021 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik