Press "Enter" to skip to content

Kauppa

Tästä ei muodikkuus parane! Eettinen valmistus! Raaka-aineena luomupuuvilla!

Klikkaa itsesi Uutissirkuksen vaatekauppaan ja pukeudu Uutissirkuksen julkaisemaan huppariin tai t-paitaan!

Saat mitä halaat -t-paita
Uutissirkuksen paita- ja hupparivalikoimassa on tällä hetkellä 15 erilaista tuotetta.

T-paitamme painetaan Isossa-Britanniassa ja ne on valmistettu eettisesti kestävästi Coimbatoressa Intiassa intialaisesta luomupuuvillasta. T-paitatoimittajamme ja Teemill-verkkokauppamme ylläpitäjä on Rapanui Clothing, joka hoitaa kaiken tilauksiin ja laskutukseen liittyvän.

Ota brexitistä kaikki irti!
Hintatiedot ja laskutus tällä hetkellä vain Ison-Britannian puntina. Mahdolliset maksutavat: Luottokortti (Visa, Mastercard, American Express) ja Paypal.

Kaikkien t-paitojen kappalehinta: 19 puntaa. Postikulut Suomeen 4 puntaa. Paidan kokonaishinta postikuluineen siis näinä aikoina (huhtikuu 2019) noin 27 euroa.

Tilaa omasi tästä heti tänään, sillä huomenna voit olla täysissä järjissäsi.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.