Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Lintsasi koulusta – vanhemmat vankilaan

Kun jälki-istunnot ja vanhemmille langetetut sakot eivät tepsineet helsinkiläispojan pinnaukseen, asiaan puututtiin kovemmalla kädellä.

Kun poika lintsasi, hänen vanhempansa pääsivät poliisiautolla suoraan vankilaan.

Käräjäoikeus totesi äskettäin pojan molemmat vanhemmat syyllisiksi oppilvelvollisuuden laiminlyönnin jatkettuun törkeään sivustakatseluun.

”Kun poika sanoi että mä lintsaan sut äijä viä linnaan, niin en uskonut, mutta nyt uskon, kun täällä istutaan”, poikansa koulupinnauksen seurauksia Sörnäisten vankilassa miettivä isä toteaa.

”Toisaalta olen saanut sellitovereideni ansiosta paljon uusia näkökulmia. En ole ennen tajunnut, ettei veroja välttämättä tarvitse säntillisesti maksaa. Ja että ei-toivotuista ihmisistäkin voi päästä eroon rahalla. Että kyllä tässä synkkyyden keskellä on tullut paljon käyttökelpoista opittuakin”, isä tuumailee.

Uutta lintsauksenhillintämenetelmää on kuitenkin arvosteltu kohtuuttoman ankaraksi, kun otetaan huomioon se negatiivinen ketjureaktio, jonka vanhempien vankeustuomio aiheuttaa.

Perheen kaikki viisi lasta joutuivat eri lastenkoteihin, vanhemmat irtisanottiin vankeustuomion johdosta töistään ja heidän omakotitalonsa pakkohuutokaupattiin. Mikäli he pääsevät ensikertalaisina hyvällä käytöksellä lyhennetyllä tuomiolla, niin on sanomattakin selvää, että he joutuvat kuitenkin aloittamaan elämänsä jokseenkin alusta.

Myös vanhempien avioero on vireillä.

”Siinäpä miehenalulle mietittävää – kannattiko lintsata”, kysyy Uutissirkuksen päivystävä rangaistus-, kouluruoka-, maksalaatikko- ja tilliliha-asiantuntija Uolevi Ahonen.

Teksti: Bob Huttunen, maakuntakirjeenvaihtaja

Den här artikeln har vi publicerat även på svenska på Nyhetscirkus.com

Koulunkäynnistä muissa aviiseissa:
Yle 14.1.2013: Lukiolainen voi suorittaa verkossa liikuntaa ja japania
HS 8.1.2013: Lapsi lintsaa – vanhemmille tuomioTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.