Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg, Video

Hur säger man hej och hej då på finska – kolla videon!

Hej! Igen kan du lära dig ett par ord finska. Med den här språkvideon kan du även lära dig lite spanska med Nyhetscirkus Pertti Usva.

Läs även mitt tidigare blogginlägg: Lär dig ett par ord finska!

Inlägg 11/100 av min blogg “Jag övar min svenska” för #blogg100

Dela!


© 2023 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik