Press "Enter" to skip to content

Ekonomi, Huller och buller, Senaste inlägg, Svearike, Video

Bli rik under julen som företagare!

Slutet på Saab är inte slutet på världen, utan en ny början. Är man innovativ hinner man bli rik redan före jul! Det kan vi förstå när vi tittar på videon vilken vår frilansskribent Pertti Usva har gjort i Helsingfors.

Bara en tredjedel av finska arbetskraften har nån annan typ av anställningsform än tillsvidareanställning. Om vi tänker på nationalekonomin är det klart att självständiga företagare är människor som vi behöver just nu.

Med sina egna kunskaper kan var och en av oss snabbt hjälpa nationalekonomin att må bra. Ta en titt på våran video och börja utveckla din kompetens! Kanske kan du också tjäna pengar som självständig expert!

Översättningshjälp: Den lilla flickan säger (ca 0:58): “Jag vet. Den är en ren!”

Andra avisor om människans möjilgheterna att ha en chans att bli företagare
SvD 20.12.2011: Löner till jul ösäkert kort
GP 20.12.2011: Regeringen till Trollhättan i dag
DN 20.12.2011: Saab-löner överst på agendan
SvD 19.12.2011: Muller: Den svartaste dagen i min karriär
DN 19.12.2011: Sänkt prognos för svensk export© 2021 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik