Press "Enter" to skip to content

Jag övar min svenska, Senaste inlägg

Problem med länkar och Twitter hashtag?

Många gånger har jag undrat varför skriver så många människor om datateknik och -program och om netsajter i sina bloggar. Nu ska jag göra detsamma.

Och först och främst undra, om det är bra skriven att skriva “Jag ska göra detsamma“?

Men, att komma ner till praktiska detaljer (översättning av Google – säger man verkligen så?) har jag många gånger twittrat med hashtag och url. Men vad händer det då? Min tweet med min länk syns inte under hashtag.

Liksom i går, när jag twittrade om att min blogg existerar. Ingen resultat under hashtag #Blogg100.

Jag har läst att det finns nån typ av ranking. Att alla tweet kan man inte hitta under hashtag, om dom har länk med. Men på andra hand: hur är det möjligt att hahstaggen #Blogg100 har så mycket spam? Spam från människor (eller datamaskiner) vilka har 0 följare och vilka följer ingen? Där finns dom med sina länkar! Det här är ett stort problem för mig men dock bara dagens ilandsproblem för de flesta av världens invånare.

Det här var inlägg 2/100 av min blogg “Jag övar min svenska” och samtidigt del 2/100 för #Blogg100

Har det här med Twitter hänt åt dig också?
Twitter Developers: A tweet does not show up under the Hashtag feed, if the tweet also contains a URL along with the hashtag. Is this behavior normal?
Twitter Developers: Search not returning tweets with a url in© 2022 Nordpol Produktion, Cheatingu Consulting och Finska Nyhetscirkus, BOX 1047, 00101 HELSINGFORS, FINLAND | Nyhetscirkus är en internationel satirisk webzine, dvs en gratistidning på nätet | Ansvarig utgivare: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Humör, komik, satir, parodi, travesti och andra slags av burlesk jonglering med text och bild började vi med sajten cheatingu.com år 2004 | Integritetspolitik