Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Pekkarinen pettyi tilannekomiikkaan Keski-Suomessa

Kukaan nainen ei kommentoinut humoristisesti Mauri Pekkarisen (kesk) pippeliä tai mitään muutakaan ruumiinosaa Kuntaliiton tilaisuudessa Laukaan Peurungassa.

Naiset tai miehet eivät myöskään vitsailleet siitä, että he olisivat jo pitkään tuijotelleet Pekkarista tai hänen etuveitikkaansa tai että heitä kiinnostaisi mennä hänen kanssaan sermin taakse. Asia käy kiistatta ilmi Yleisradion tilaisuudessa taltioimalta videolta.

Likaisella mielikuvituksella voi päätyä sellaiseen käsitykseen, että jos Mauri Pekkarisen käsi on viiden senttimetrin päässä naisen rinnoista, hän ajattelee jotain muuta kuin politiikkaa.

Videolta voi nähdä ja kuulla, miten Pekkarinen kiinnittää mikrofonia Kuntaliiton ruotsinkielisen toiminnan johtajan Kristina Wikbergin jakkupuvun kaulukseen.

Omista puheistaan lehdissä esitettyjä sitaatteja Pekkarinen kommentoi hävyttömäksi valheeksi. Ylen taltioinnin kuultuaan hän löysi sieltä yhden sanan, jota ei aiemmin myöntänyt käyttäneensä.

Pekkarisen mukaan kaikki ne, jotka ajattelevat asiasta jollain muulla tavoin kuin hän, ovat väärässä.

“Pitää olla aikamoinen mielikuvitus, että saa siitä tapahtumasta miten ne asiat meni vetää sellaisen johtopäätöksen, että minä olen halunnut jonkun naisen rintoja kokeilla tai jotain muuta”, hän sanoo Ylen haastattelussa.

“Ei tule kuuloonkaan, että olisin tällaista vihjaillut. Likaisella mielikuvituksella voi vetää ties minkälaisia johtopäätöksiä”, Pekkarinen painottaa ja vetäytyy odottamaan aikaa, jolloin eduskunta voisi vaikuttaa Ylen budjettiin vähintään kerran vuodessa.

Koska Kuntaliiton Kristina Wikberg suhtautuu naisen asemaan Suomessa realistisesti, hän on jo rientänyt vakuuttamaan, että asia ei vaadi julkista keskustelua.

Aiheesta muualla:
KSML: Pekkarinen järkyttyi syytteistä
ESS: Naisvaltuutettu syyttää Pekkarista häirintäpuheesta
Yle: Pekkarinen myöntää: Ryntäät oli virhe

Katso myös Ylen video.Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.