Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta , Uusimmat

Mies oli vähällä tehdä töitä Salossa

Paikalliset asukkaat onnistuivat estämään miehen uhkaavat aikeet, ennen kuin ne koituivat vaaraksi koko yhteisölle.

Tapaus sattui vastikään Salon Omakotiyhdistyksessä, joka oli palkannut pikkuremontteja ja lumenluontia varten oman talonmiehen. Yhdistys joutui purkamaan työsuhteen kesken koeajan, koska miehen palveluille ei ollut kysyntää.

Salon omakotiyhdistyksen jäsenillä oli mahdollisuus tilata talonmiestä avukseen kuuden euron tuntihintaan. Osa asukkaista halusi suojella miestä raskaalta työnteolta niin tunnollisesti, että he jopa erosivat omakotiyhdistyksestä välttääkseen kiusauksen tilata talonmieskeikkoja.

Aiemmin Salo on tullut muiden muassa monille siirtokarjalaisille tutuksi varsinaissuomalaisesta vieraanvaraisuudestaan ja välittömistä, lupsakoista ja ennakkoluulottomista asukkaistaan.

Aiheesta muualla:
SSS: Maahanmuuttajan talkkariksi palkannut omakotiyhdistys joutui perääntymään
HS: Salon Seudun Sanomat: Talonmiehen työsuhde purettiin ihonvärin vuoksi
HS: Salossa irtisanottua talonmiestä pyydettiin takaisin töihin
HS: Salon irtisanottu talonmies palaa töihin
Salon Omakotiyhdistys: Omakotitalkkari


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.