Press "Enter" to skip to content

Pettymykset

Pettyi vakavasti someen ja mediaan – koulujen avaamisesta ei päätetäkään Twitterissä tai Ylessä

Luoteissatakuntalainen mies aikoo haastaa Twitterin, Yleisradion ja Suomen valtion oikeuteen, koska hallitus ei ole jo kaksi kuukautta sitten toiminut hänen eilen illalla esittämänsä näkemyksen mukaisesti ja joko avannut tai sulkenut kouluja.

puusäleistä koottu luuranko koulun ovella, kädessä tervetuloa-kyltti
Arkistokuvamme ei liity tapaukseen, mutta sen avulla voimme muokata yleisömme mielipidettä.

”Hallitus jätti myös täysin vaille huomiota minun ja kolmen Twitter-tykkääjäni näkemyksen maskihankinnoista”, kotikylänsä johtaviin somevaikuttajiin kuuluva Ilkka Raitaniitty kertoo tyrmistyneenä.

Koulukeskustelussa Raitaniittyä hämmentävät eniten lääketieteen asiantuntijat, jotka eivät perehdy sosiaalisessa mediassa jaettuihin linkkeihin.

”Ei voi olla niin, että tutkijat esittävät näkemyksiään vain tutkimusten perusteella”, Raitanitty sanoo.

”Ainakin kaksi naapuriani on sitä mieltä, että lapset levittävät viruksia koko ajan. Haastattelin heitä omalle Youtube-kanavalleni, ja mitä tekivät asiantuntijat? Eivät mitään, vaikka koko haastattelu oli selkeästi nähtävissä, mitä nyt kamera välillä vähän tärisi kun piti sytyttää uusi tupakki.”

Raitaniityn mukaan media toimii kriisissä niin merkillisellä tavalla, että sekin on syytä haastaa oikeuteen. Hän ihmettelee, miksi Yle ei edes arvosta omaa nettikyselyään, jossa 71 prosenttia vastaajista haluaisi pitää koulut kiinni koko kevään.

”Miten voi olla niin, että Yle väittää, että nuo 3500 netissä kerättyä mielipidettä eivät edusta kaikkia suomalaisia”, hän kysyy.

Jos lähiopetus alkaa kouluissa uudestaan, Raitaniitty uhkaa kerätä adressin, jolla vaaditaan koulujen pikaista uudelleensulkemista. Jos sulkeminen jatkuu, hän aikoo heti ehdottaa koulujen nopeaa avaamista.

”Ja myös ravintoloille olisi parasta, että ne avattaisiin heti tai pidettäisiin kiinni. Jos ajatukseni on tällä hetkellä kaksijakoinen, se johtuu vain siitä, että odotan ensin hallituksen kantaa, jotta voin sitten täsmentää näkemystäni.”

Ainakin yksi puolue on jo ehtinyt pyytää Raitaniittyä ehdokkaakseen vuoden 2023 eduskuntavaaleihin.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.