Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mies antoi tietä jonossa edellään seisoneelle

Tapaus sattui saksalaistaustaisessa marketissa läntisessä Helsingissä ja sillä on useita silminnäkijöitä.

ostoskärryt kaupan jonossa
Arkistokuvamme ei liity tapaukseen.

Jonossa viimeisenä olleen miehen edessä seisonut Seppo Rantamoisio säikähti vakavasti hänen menettelytapaansa.

”Jonotin kassa kolmosella ja kun tuli kuulutus, että kassa nelonen aukeaa, huomasin yhtäkkiä, että minun sallittiin ottaa uuden jonon ensimmäinen paikka, vaikka olin siirtymässä siihen ensimmäisenä”, tapauksesta yhä järkyttynyt Rantamoisio kertoo.

”Koskaan aikaisemmin kukaan asiakas ei ole tässä kaupassa kohdellut minua näin.”

Koska Rantamoisiolla oli runsaasti ostoksia, hän yritti päästää perässään seisoneen yhtä leipäpussia ja jugurttipurkkia ostoskorissaan kantaneen asiakkaan edelleen vielä juuri ennen kuin neloskassan hihna alkoi liikkua, mutta tämä kieltäytyi.

”Hän sanoi, että eipä mitään, sinä olit tässä selkeästi ennen minua.”

Myös Suomen kovaäänisten miesten keskusyhdistysten liiton puheenjohtaja Tapani Karjalainen kertoo kuulleensa tilanteesta.

”Tämäkö on se tapa, jolla mies kohtelee toista miestä? Onko yhdistyksemme yli satavuotinen työ mennyt täysin hukkaan?” hän tiedustelee ennen kuin toimittajamme ehtii kysyä mitään.

Suomen kovaäänisten miesten keskusyhdistysten liitto on rekisteröimätön valtakunnallinen organisaatio, jolla on lähes 14 jäsentä. Sen perusti Karjalaisen isoisän isä, joka aikoinaan pelastui Titanicilta ensin.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.