Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Antti Rinne lahjoittaa talonsa postityöntekijöille

Jokseenkin kaikkien muiden mielestä Rinteen ratkaisu on väärä.

Pääministeirn virka-asunto Kesäranta
Pääministerin hulppea virka-asunto Kesäranta sijaitsee Meilahden kupeessa.

Asia selvisi myöhään viime yönä, kun mediatalot saivat näytettäväkseen muutakin kuin kuvaa suljetuista ovista.

Keskusta vaatii, että Rinteen pitäisi lahjoittaa talonsa Anneli Jäätteenmäelle, jolta se otettiin pois 16 vuotta sitten.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n mukaan ei voi olla niin, että palkkatyötä tekevällä ihmisellä olisi varaa asua talossa.

Suomen suurin oppositiopuolue taas haluaisi ottaa talot pois kaikilta niiltä, jotka ovat eri mieltä sen kanssa.

Rajuimmin yleisestä mielialasta poikkeavan kannan on esittänyt ruotsalainen kansanpuolue. Se kertoo olevansa tyytyväinen mihin tahansa, kunhan saa edelleen pysytellä hallituksessa.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Rinne ei voi lahjoittaa ainakaan pääministerin virka-asuntoa kenellekään, koska se on valtion omaisuutta. Virka-asunnon käyttöaste on kuitenkin vähäinen, sillä pääministerit eivät yleensä asu siinä.

Hallituskriisin selvittely jatkuu tänäänkin hetki hetkeltä. Valtioneuvoston linnan eteen on jo varattu ylimääräisiä auton takakontteja siltä varalta, että joku haluaisi sulloutua niihin.

Kello 12.30: Ryhtyikin
itse posteljooniksi

Koko tiistaiaamupäivän suljettujen ovien takana vietettyään Antti Rinne löysi keinon säilyttää käyttöoikeus taloonsa. Ovesta viimein ulos astuttuaan hän kertoi lähtevänsä viemään kirjettä.

Rinteeltä saatujen tietojen mukaan hänen jakopiirinsä sijaitsee Helsingin Mäntyniemessä. Uutissirkus ei ole onnistunut selvittämään, jakaako Rinne kirjeensä sähköpyörällä vaiko kärryllä.

Rinteen emoyhtiö SDP seuraa tilannetta hetki hetkeltä, mutta me emme.

Tämä teksti ei ole mukana Uutissirkuksen Satiiriämpäri 2020 -kirjoituskilpailussa, mutta Osallistu sinä siihen!


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.