Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Sähköinen lumityökartta auttaa valitsemaan nopeimman reitin

Lumityökartta auttaa havaitsemaan auratut reitit, vaikka kuljettaja ei näkisikään autonsa ikkunasta ulos.

Oululaislähtöinen konsulttiyhtiö on julkistanut sähköisen lumityökartan, jonka avulla pääkaupunkiseudulla liikkuvat voivat valita joutuisimmat reitit.

Kartta antaa ajantasaiset tiedot Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan autoilu-, pyöräily- ja jalankulkureiteistä.

Cheatingu Consultingin kehittämä lumityökartta perustuu yhtiön useita vuosia kehittämään teknologiaan. Palvelu on saatavissa myös matkapuhelimiin ja navigaattoreihin.

Koekäytä Cheatingu Consultingin lumityökarttaa

Sähköistyneistä lumitöistä jutun julkaisun jälkeen muissakin aviiseissa:
HS 29.11.2011: Helsingin aurausajot nähdään ehkä reaaliajassa netistä tulevina talvina


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.