Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Suomi ei tuhoutunutkaan

Jo lähes 11 ihmistä on loukkaantunut vakavasti, koska uusi hallitus ei ole onnistunut tuhoamaan Suomea ensimmäisinä työskentelykuukausinaan.

Suomen valtiolippu liehuu tangossa
Valtioneuvoston linnassa on liputettu, vaikka useiden asiantuntijoiden mukaan ei olisi ollut mitään syytä.

Loukkaantuneiden joukossa on useita päällikkötoimittajia, uutispäälliköitä, blogisteja ja työnantajajärjestöjen edustajia sekä kokemusasiantuntijoita ja oppositiojohtajia. Pahiten loukkaantuneille on järjestetty kriisiapua iltapävälehtien lööpeissä ja monilla pääkirjoitus- ja kolumnipalstoilla.

Helsingin Lauttasaaressa asuva kokemusasiantuntija Vesa Mattilainen ei ole antanut hallituksen alkutaipaleen masentaa itseään, sillä hänen mielestään kaikki edellytykset täydelliseen epäonnistumiseen ovat yhä olemassa.

“Hallitusohjelma on huono. Budjettiesitys on huono. Veroratkaisut ovat huonoja. Ja valtion velkaratkaisut ne vasta kelvottomia ovatkin! Edes velanhoitokulut eivät kasva, koska lainaa joutuu vastaanottamaan negatiivisella korolla”, Mattilainen sadattelee.

“Ja sitten tuo ministerien avustajamäärä vielä! Anne Bernerillä ei liikenneministerinä ollut ensimmäistäkään avustajaa, mutta samanaikaisesti hän paiskoi töitä myös oman yhtiönsä toimitusjohtajana ja katsokaa mitä kaikkea hän sai aikaan!

Mattilaisesta myös hallituksen muodostaminen vaalien jälkeen oli pöyristyttävää.

“Juuri ennen kesää! Hallitus olisi ehtinyt tehdä paljon enemmän huonoa politiikkaa, jos kesä-heinäkuun lomakausi ei olisi katkaissut sen työskentelyä.”

Mattilainen ennustaa, että Suomi tuhoutuu viimeistään tammikuussa 2020, kun seuraava budjettikausi käynnistyy.

“Ja vielä haluan sanoa, että Sanna Marinin ehdotus kuuden tunnin työpäivästä on käsittämätön! Miten silloin ehdin työpaikalla ollenkaan someen, jos vielä hommatkin pitää saada tehdyksi?”

“Hallitus on huono, hallitus on huono, hallitus on huono!” Mattilainen kiteyttää henkeään haukkoen ennen kuin siirtyy Twitteriin kirjoittamaan samaa virkettä suuraakkosilla neljättä kertaa kuluvan vuorokauden aikana.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.