Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Väittivät, että puolueiden kannatusmuutokset mahtuvat virhemarginaaliin – selvisivät rangaistuksetta

Kahden miehen poikkeavaan käytökseen kiinnitti ensimmäisenä huomiota samassa kahvipöydässä keskiuusmaalaisella liikenneasemalla istunut Timo Laaksomäki.

siilitukkainen mies istuu kahviossa maastohousut jalassa, sinisessä t-paidassa, puhuu puhelimeensa
Laaksomäki soitti havainnostaan hätäkeskukseen, mutta ei saanut kaipaamaansa apua.

“Näemme kahviossa joka aamu puoli seitsemän korvilla. Jo neljän viikon ajan olen joka päivä esitellyt miehille oman hallituskokoonpanoni. Ennen tätä aamua he eivät olleet kertaakaan sanoneet mitään”, Laaksomäki kertoo.

“Mutta kun näytin hallituskokoonpanoni tueksi uutisia tuoreimmista galluptuloksista, he totesivat, että kaikkien puolueiden kannatusmuutokset mahtuivat kyselyn 2,8 prosentin virhemarginaaliin.”

Laaksomäki kirjoitti kokemastaan kärsimyksestä välittömästi Facebookiin ja Instagramiin sekä kuudelle keskustelupalstalle. Lisäksi hän soitti hätäkeskukseen.

“Ne kuitenkin kieltäytyivät lähettämästä poliisipartiota ja väittivät, että virhemarginaalin mainitseminen ei ole riittävä peruste kunnianloukkaussyytteeseen.”

Laaksomäki yritti vielä kiinnittää hätäkeskuksen huomiota epäilyynsä miesten vasemmistosympatioista, mutta paikalle ei kuulemma voitu ohjata edes yhden yhtä panssarimersua.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan poliisi on asiassa täysin voimaton, sillä virhemarginaalin mainitsemista tai oman hallitusspekulaation kertomatta jättämistä ei ole kriminalisoitu. Emme kuitenkaan onnistuneet saamaan asiasta lisäkommentteja, sillä kaikki esimiesasemassa olevat poliisit ja heidän alaisensa joutuivat tänäänkin istumaan koko päivän käräjillä.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 6.5.2019: Perussuomalaiset nousi suurimmaksi puolueeksi – Hallitusta kokoava Sdp on nyt kolmantena


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.