Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Kansainvälinen pakohuoneketju muuttaa koko kauppakeskus Redin pakohuonepeliksi

Kauppakeskus Rediä on ostoskansan keskuudessa moitittu muun muassa sokkeloksi ja pakohuonepeliksi. Leikkipuhe on nyt muuttumassa todeksi. Suuri kansainvälinen pakohuoneketju The Alcatraz muuttaa koko kauppakeskuksen suureksi pakohuonepeliksi.

Nuoliopasteita kauppakeskus Redin ovella
Poikkeuksellisesti arkistokuvamme liittyy tänään tapaukseen.

“Pyrimme pitämään pakohuonepelaajien mielenkiintoa yllä kehittämällä koko ajan uusia konsepteja”, kertoo The Alcatrazin Pohjoismaiden maajohtaja Ronny Virtanen.

“Luovan kehitystiimimme Suomen-edustaja sai ahaa-elämyksen luettuaan uutissivustoilta ja keskustelupalstoilta asiakaiden kokemuksia. Tiimimme vieraili kauppakeskuksessa, ja kuuden tunnin harhailun jälkeisessä transsitilassa Kalasataman metroasemalla suoritetun brainstormingin jälkeen konsepti oli pääpiirteissään valmis: Pakohuoneshoppailu!”

Pelin alussa pelaajaryhmän täytyy ratkaista salakirjoitus, joka kätkee sisäänsä neljän myymälän nimet. Pelaajien pitää löytää myymälät ja tehdä niistä ostoksia vähintään 20 eurolla per pelaaja. Lopuksi heidän on kassakuitteihin kätkettyjen vihjeitten perusteella löydettävä kahvila, jossa pelinohjaaja odottaa. Pelin haasteellisuuden vuoksi aikaa on käytettävissä 120 minuuttia eli kaksinkertaisesti tavalliseen pakohuonepeliin verrattuna.

“Uskomme, että tällä ainutlaatuisella pakohuonekonseptilla voimme paitsi tuottaa uusia elämyksiä pelaajille myös kasvattaa kauppakeskuksen myymälöiden liikevaihtoa. Jokainen myymälä pääsee vuorollaan mukaan peliin”, Virtanen jatkaa.

satiiriämpäri 2019

“Avaamme pelin 15. joulukuuta. Tervetuloa pelaamaan kaikki pakohuonepelin ystävät. Voitte tehdä kätevästi jouluostokset pelin yhteydessä”, Virtanen myhäilee ja lähtee etsimään uloskäyntiä.

Teksti: Ulla Portaankorva, Satiiriämpäri 2019 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Satiiriämpäri 2019 -kirjoituskilpailussamme. Osallistu sinäkin!


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.