Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Keskusta luopuu hallituspaikoistaan postuumisti

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan Anneli Jäätteenmäki, Matti Vanhanen tai Mari Kiviniemi eivät ole toimineet 2000-luvulla pääministereinä.

Touko Aalto pipo päässä
Mikäli esimerkiksi sote-uudistus lykkääntyy, on mahdollista että Touko Aalto (vihr.) on ollut Suomen pääministerinä vuodesta 2015 alkaen.

Kokoomuksen Jyrki Katainen tai Alex Stubbkaan eivät ole olleet Suomen hallituksissa.

Asia kävi ilmi tänään Keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Vantaalla.

Vuodesta 2003 vuoteen 2015 asti hallituksissa ovat olleet vain Vihreät ja Vasemmistoliitto.

Kokouksen aikana ei selvinnyt, ovatko nämä puolueet ensi vuoden huhtikuun puolivälistä alkaen yksinään vastuussa myös kuluvan vaalikauden aikana Juha Sipilän hallituksessa tehdyistä päätöksistä. Mikäli näin on, Touko Aalto nimitetään pääministeriksi 29.5.2015 alkaen.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan 2000-luvun hallituksia esittelevien valokuvien muutostöiden kilpailutus on jo käynnistetty.

Keskustan täydellinen luopuminen menneiden aikojen ministerinpaikoista on osa puolueen eduskuntavaalikampanjaa.

Aiheesta muissa aviiseissa:
IL 21.8.2018: Pääministeri Sipilä esitteli itse tekemänsä sote-nuijan ja piikitteli ”vihervasemmistoa” – ”Teidän jälkiänne olen viime vuodet korjannut”


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.