Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Tomaatti kypsyi kommentointiin ja aloitti kehopositiivisuusliikkeen – “Pyöreydestäni huomautellaan jatkuvasti”

Tomaatin mukaan se on ollut syntymästään alkaen pyöreähkö, vaikka on saanut täysin samat määrät täysin samaa apulantaa kuin hoikemmat kasvinkumppaninsa.

punaisia kypsiä tomaatteja
Tomaatti otti itsestään selfien ruotsinkielisellä Pohjanmaalla varhain tänä aamuna.

Ulkomuotoa koskevat huomautukset ovat lisääntyneet viime aikoina, ja tomaatti kypsyi lopullisesti, kun sen ulkokuori muuttui kesän edetessä huomattavan punaiseksi.

“Hyväksyn itse muotoni täysin, mutta saan jatkuvasti kuulla ivailua esimerkiksi lehtikaaleilta ja varsinkin kurkuilta”, tomaatti toteaa närkästyneenä.

“Kurkkuna en itse kehtaisi huomautella kenellekään yhtään mitään, sillä eihän se ole kuin rumanvihreä puikko, joka pukeutuu jatkuvasti mitäänsanomattomaan muovikääreeseen.”

Haastattelemamme kurkku tyrmää tomaatin arvostelun täysin.

“Mikä siinä on, että minulle kyllä saa mainita pituudestani ja käyryydestäni, mutta ympäripyöreälle tomaatilleko ei saisi sanoa mitään?”

Tomaatti toteaa olevansa sinut muotojensa kanssa. Lähes kaikki ruotsinkielisen Pohjanmaan tomaatit kampanjoivat nyt voimakkaasti kehopositiivisuusaatteen puolesta ja kehottavat muitakin pyöreitä vihanneksia ja juureksia kuten punajuuria ja perunoita hyväksymään muotonsa.

“Tomaattien ei kuitenkaan pidä ajatella pyöreyttä ensisijaisesti ulkonäkökysymyksenä, vaan se on pohjimmiltaan terveyskysymys”, arvioi Uutissirkuksen laardi- ja verenpaineasiantuntija Uolevi Ahonen poistaessaan epämiellyttävän salaatinlehden hampurilaisestaan.

Emme julkaise tomaatin nimeä tai tarkempaa asuinpaikkaa yksityisyyden suojelemiseksi.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.