Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Kolme vierasta miestä liikkui Kulosaaressa

metrojuna Kulosaaren metroasemalla
Arkistokuvamme metrojunassa lähes kaksisataa täysin vierasta ihmistä saattaa uhata Kulosaarta.

Itähelsinkiläinen poliitikko (kok) ei omien sanojensa mukaan pelännyt miehiä, mutta hän ilmoitti havainnostaan eilisiltana kulosaarelaisten perheiden Facebook-ryhmässä.

Kunnallispoliitikon “kolmen balkanintumman miehen” porukkaa käsitellyt somepäivitys edustaa kokoomuksen, hallituksen ja useiden opposiotiopuolueiden tekojen mukaista linjaa.

“Ei tarvitse muuta kuin päästää puolueen edustaja yksinään someen, ja päätösten takana olevat ajatukset tulevat päivänvaloon”, arvioi Uutissirkuksen uhka- ja uhka-asiantuntija Uolevi Ahonen.

Poliitikon kirjoitus on innostanut erityisesti alle 21 seuraajan twiittaajia hakeutumaan hänen tuekseen.

Kulosaaressa on vielä tänäänkin tehty havaintoja siitä, että vieraat ihmiset ovat liikkuneet alueella.

“Pelkästään iltapäivällä kaupunginosaa lähestyi yhden tunnin aikana reilusti yli 5000 autoa”, kertoo Hopeasalmentien sillalta Itäväylää kello 15.30 – 16.30 tarkkaillut Ahonen.

“Ilman järkeväntuntuista syytä siinä vaan ajelivat.”

Yksi syy vieraiden ihmisten saapumiseen saattaa piillä myös Länsimetrossa.

“Nyt kun metrolla pääsee esimerkiksi Itä-Espoosta suoraan Kulosaareen, vieraita ihmisiä voi pahimmillaan ilmestyä muutaman minuutin välein.”

Vuoteen 1907 asti Kulosaari oli täysin asumatonta seutua. Enemmistö kaupunginosan noin 3800 asukkaasta on saapunut sinne viimeisten 60 vuoden aikana.

Lue Uutissirkuksesta myös:
27.9.2016: Rasisti sanoutui irti rasismista
19.8.2015: Vieras mies käveli kadulla Kirkkonummella

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 8.5.2018: Helsingin kokoomuspoliitikko varoitteli Kulosaaressa liikkuvista ”balkanintummista miehistä” – Bogomoloff pyysi anteeksi


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.