Press "Enter" to skip to content

Teknologia

Uolevi Ahonen uudisti Uutissirkuksen ulkoasun ja tietotekniikan

läppärin päälllä vasara, putkitongit , rautalankaa ja kahvinkeittimen kannu
Ulkoasu-uudistuksen yhteydessä Uolevi Ahonen päivitti myös koko Uutissirkuksen tieto- ja viestintätekniikan. Kuvamme kahvikannu ei jostain syystä päivittynyt eikä läppärikään enää käynnisty.

Sivustomme viisi vuotta sitten käynnistynyt ulkoasu-uudistus on valmistunut. Uutissirkuksen tietotekniikka-, layout-, koodaus- ja omakehusasiantuntija Uolevi Ahonen on kantanut päävastuun uudistuksesta.

Työnsä kestäessä hän kadotti kaksi tietokantaa, kaatoi kolajuomaa yhteen läppäriin, hajotti kahvinkeittimen kannun, kadotti Uutissirkuksen taloushallintaohjelmiston salasanat ja aiheutti kolme turhaa hälytystä vartiointiliikkeeseen. Viimeiset kaksi kuukautta keskeneräinen työ on myös hidastanut uusien artikkeleiden julkaisemista.

“Voin siis lämpimästi suositella Uolevia vastaaviin uudistustehtäviin kaikissa kanssamme kilpailevissa mediataloissa”, päätoimittaja Gilbert Granholm sanoo. “Itse asiassa voisin ehkä jopa maksaa jotain sille, joka haluaa palkata hänet.”

Ulkoasua uudistaessaan Ahonen käytti valmista sivupohjaa, jonka koodausta hän muutti Uutissirkuksen tarpeita vastaavaksi.

Uutissirkuksen sivustolla saattaa vielä lähiaikoina esiintyä joitakin alkuperäisen sivupohjan sisältämiä englanninkielisiä termejä, koska Uolevi Ahosen mukaan hänen kanssaan pidetyssä vaatimusmäärittelypalaverissa ei ole puhuttu mitään käännöstyöstä.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.