Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Hiihtäjän ja kävelijän vaiettu kohtaaminen – “Ei tapahtunut mitään”

Raportoi 11.03.2018 17.03 Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan ulkoilureiteillä on sattunut kuluvana vuonna useita vastaavia tapauksia. Toistaiseksi sekä asianosaiset että media ovat vaienneet asiasta.

autio merenlahti, jonka jäällä näkyy yksi hiihtäjä ja kaksi kävelijää

Hiihtäjän ja kävelijöiden välinen etäisyys oli heidän kohdatessaan 27 metriä.

Nyt esille tullut kävelijän ja hiihtäjän kohtaaminen sattui Helsingin Vuosaaren lähettyvillä sunnuntaina, kun merelle päin hiihtänyt mies näki kaksi jalankulkijaa.

Kohtaamisen jälkeen hiihtäjä eteni kohti Kalliosaarta ja kävelijät palasivat Aurinkolahden kaupunginosaan. Hiihtäjän ja kävellen liikkuneen pariskunnan väliin jäi niukimmillaan vain 27 metrin etäisyys.

Jalankulkijoiden mukaan hiihtäjä ei sanonut heille mitään. Myös hiihtäjä vahvistaa asian.

“En avannut suutani”, jäällä sivakoinut Aki Alakurppio sanoo.

“Eivätkä vastaantulijat sanoneet minulle mitään. En nyt kylläkään kovin selvästi muista juuri tuota tilannetta. Tosin ei minulle koko talvena ole kukaan mitään sanonut paitsi kerran kotona kun vaimo ihmetteli, että taasko minä olen lähdössä hiihtämään, vaikka lupasin käydä kaupassa ja hoitaa pyykit koneeseen.”

Lue Uutissirkuksesta myös:
23.8.2017: Lenkkeilijä tervehti vastaantulijaa


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuntoilu kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet