Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Juha Sipilä: hallitus kaatuu, jos edustajat alkavat ajatella itse

Raportoi 01.03.2018 20.03 Politiikka, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Mikäli useammat hallituspuolueiden kansanedustajat noudattavat Elina Lepomäen (kok.) esimerkkiä aivojen käytöstä, he vaarantavat koko hallituksen tulevaisuuden.

pääministeri Juha Sipilä seisoo kadulla vinossa noin 45 asteen kulmassa

Juha Sipilä, hänen johtamansa hallitus, soteratkaisu, maakuntamalli ja valinnanvapauslakiehdotus olivat lehtemme painoon mennessä saamiemme tietojen mukaan erinomaisesti pystyssä.

Lepomäki häiritsi hallituspuolueita varhain keskiviikkoiltapäivänä, kun hän kertoi mielipiteensä soteuudistuksesta, valinnanvapausmallista ja maakunnista. Hänen mukaansa uudistus ei tuota säästöjä, ei paranna asiakkaiden palvelua eikä hoidon saatavuutta.

Jotta suuri yleisö osaisi suhtautua Lepomäen näkemykseen mahdollisimman oikein, hallituspuoluetoverit ja heitä referoivat viestimet ovat kuvailleet sitä mm. termeillä irtiotto, sotetemppu, sotekarkuruus, kapinallisuus, kapinan lietsonta ja ääneen pohdinta.

“Politiikassa on tähän asti ollut tapana, että vaikka edustaja olisikin eri mieltä oman puolueensa kanssa, hän ei missään tapauksessa paljasta asiaa puolueensa väelle tai äänestäjilleen”, Uutissirkuksen politiikka- ja eduskunnassapysyttelyasiantuntija Uolevi Ahonen sanoo.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) korostaa, että eduskunnan tulevissa äänestyksissä jokaisen hallituspuolueen eduskuntaryhmä pitää huolen siitä, että kukaan niiden jäsenistä ei missään tapauksessa ajattelisi omilla aivoillaan.

Soteratkaisu on Sipilän mukaan erinomainen.

“Kustannuksia se säästää ilman muuta. Kustannuksia se säästää ilman muuta. Kustannuksia se säästää ilman muuta. Kustannuksia se säästää ilman muuta. Kustannuksia se säästää ilman muuta”, Sipilä kiteyttää.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Suomenmaa 1.3.2018: Sipilä: Hallitus kaatuisi soten mukana, joten eduskuntaryhmissä täytyy tehdä varmistustyötä


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuntoilu kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet