Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Pakkanen voi pudota jopa –300 asteeseen

Raportoi 26.02.2018 20.02 Muut kohkaukset, Säät ja ilmat, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Vaarallisen matalat lämpötilat uhkaavat ihmisten henkeä tiistaina Espoossa, käy ilmi suomalaisista iltapäivälehdistä saamistamme ennakkotiedoista.

naiset kävelevät ja merivesi höyryää pakkasessa heidän takanaan

Arkistokuvassamme pakkasta on vain kaksikymmentä astetta.

Rajujen pakkaslukemien mahdollisuus havaittiin myöhään tänä aamuna useissa iltapäivälehdissä lähes samanaikaisesti, kun niiden päälliköt olivat kokoontuneet suunnittelemaan tiistaiaamun lööppejä ja otsikoita.

“Espoon Otaniemessä Aalto-yliopiston kylmälaboratoriossa on saavutettu –273,15 asteen lämpötila. Lähelle sitä voidaan varmasti päästä myös huomenna, jos laboratoriossa on tutkimus meneillään”, kertoo helsinkiläisen mediatalon sääuutispäällikkö Alpo Miettinen.

Useat toimitukset ovat valjastaneet lähes koko henkilökuntansa pakkasen vammauttamien ihmisten etsintään. Etsintöjen pääpaino on tällä hetkellä kylmälaboratorion lähettyvillä.

“Kovasti etsimme ohikulkijaa tai edes tutkijaa, joka olisi saanut itselleen paleltumavammoja niissä kylmälaitteissa.”

“Emme kylläkään vielä tiedä, onko kylmälaboratoriossa niin isoa kaappia, että sinne kokonainen ihminen mahtuisi. Mutta josko nyt edes joku vaikka varpaansa saisi sinne sopimaan ja sen paleltumaan, niin kyllä siitä saataisiin meidän jutuille parin päivän ajan satojatuhansia klikkauksia”, Miettinen arvioi.

Mikäli juttukeikalta Aalto-yliopiston kylmälaboratorion liepeille ei irtoa tarpeeksi rajua materiaalia, Miettinen on valmis hankkimaan paikalle myös tuulitunnelin.

“Saataisiin otsikkoon, että pakkanen tuntuu iholla kuin –500 astetta!”

Jos mikään muu ei onnistu, niin toimitukseen voidaan tuoda nestemäistä typpeä.

“Silläkin päästään miltei 200 pakkasasteeseen.”

Kovan pakkasuutisoinnin arvioidaan jatkuvan suomalaisessa mediassa noin viikon ajan. Sen jälkeen juttujen painopiste siirtyy pääsiäisenä, vappuna, kesäkuun alussa, juhannuksena sekä heinä- ja elokuussa odotettavissa olevien seksihelteiden mahdollisuuteen.

Lue Uutissirkuksesta myös:
30.3.2015: Tavanomainen sää vaikeuttaa otsikointia


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuntoilu kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet