Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Pakkanen voi pudota jopa –300 asteeseen

Vaarallisen matalat lämpötilat uhkaavat ihmisten henkeä tiistaina Espoossa, käy ilmi suomalaisista iltapäivälehdistä saamistamme ennakkotiedoista.

naiset kävelevät ja merivesi höyryää pakkasessa heidän takanaan
Arkistokuvassamme pakkasta on vain kaksikymmentä astetta.

Rajujen pakkaslukemien mahdollisuus havaittiin myöhään tänä aamuna useissa iltapäivälehdissä lähes samanaikaisesti, kun niiden päälliköt olivat kokoontuneet suunnittelemaan tiistaiaamun lööppejä ja otsikoita.

“Espoon Otaniemessä Aalto-yliopiston kylmälaboratoriossa on saavutettu –273,15 asteen lämpötila. Lähelle sitä voidaan varmasti päästä myös huomenna, jos laboratoriossa on tutkimus meneillään”, kertoo helsinkiläisen mediatalon sääuutispäällikkö Alpo Miettinen.

Useat toimitukset ovat valjastaneet lähes koko henkilökuntansa pakkasen vammauttamien ihmisten etsintään. Etsintöjen pääpaino on tällä hetkellä kylmälaboratorion lähettyvillä.

“Kovasti etsimme ohikulkijaa tai edes tutkijaa, joka olisi saanut itselleen paleltumavammoja niissä kylmälaitteissa.”

“Emme kylläkään vielä tiedä, onko kylmälaboratoriossa niin isoa kaappia, että sinne kokonainen ihminen mahtuisi. Mutta josko nyt edes joku vaikka varpaansa saisi sinne sopimaan ja sen paleltumaan, niin kyllä siitä saataisiin meidän jutuille parin päivän ajan satojatuhansia klikkauksia”, Miettinen arvioi.

Mikäli juttukeikalta Aalto-yliopiston kylmälaboratorion liepeille ei irtoa tarpeeksi rajua materiaalia, Miettinen on valmis hankkimaan paikalle myös tuulitunnelin.

“Saataisiin otsikkoon, että pakkanen tuntuu iholla kuin –500 astetta!”

Jos mikään muu ei onnistu, niin toimitukseen voidaan tuoda nestemäistä typpeä.

“Silläkin päästään miltei 200 pakkasasteeseen.”

Kovan pakkasuutisoinnin arvioidaan jatkuvan suomalaisessa mediassa noin viikon ajan. Sen jälkeen juttujen painopiste siirtyy pääsiäisenä, vappuna, kesäkuun alussa, juhannuksena sekä heinä- ja elokuussa odotettavissa olevien seksihelteiden mahdollisuuteen.

Lue Uutissirkuksesta myös:
30.3.2015: Tavanomainen sää vaikeuttaa otsikointia


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.