Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Passiivimalli voi turvata Sipilän puheenjohtajuuden

Passiivimallin tarkoituksena on passivoida keskustan jäsen ja kansalaispuolueen perustaja Paavo Väyrynen.

pääministeri Juha Sipilä
Mikäli Paavo Väyrysen passivointi onnistuu, Juha Sipilä jatkaa Keskustan puheenjohtajana. Mikäli passivointi ei onnistu, Sipilä jatkaa Keskustan puheenjohtajana.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä suunnittelee passiivimallia Keskustan suunnittelutoimikunnan kanssa.

Passivointitoimenpiteisiin kuuluu, että Paavo Väyrysen on oltava hiljaa yhteensä vähintään 18 tunnin ajan kolmen kuukauden tarkkailujaksoissa.

Lisäksi Väyrynen saa ansaita yritystoiminnalla, esimerkiksi kahvimukien ja kirjojen myynnillä, yrittäjätulona enintään 241 euroa kuukaudessa.

Hänen tulee osallistua Työ- ja elinkeinotoimiston (TE) järjestämiin passivointikoulutuksiin vähintään viiden päivän ajan kolmen kuukauden tarkastelujaksolla.

Passivointikoulutuksissa opetellaan mm. cv:n tekoa ja käsipäivään sanomista. Lisäksi koulutuksissa opetellaan ymmärtämään, ettei ole voitto vaan tappio, jos saa vain kuusi prosenttia kannatusta, jolloin 94 prosenttia äänestäneistä ei halua valita ehdokasta tämän hakemaan tehtävään.

Uutissirkuksen politiikka- ja lastentarha-asiantuntija Uolevi Ahonen toteaa, että useampikin politiikko joutaisi TE-toimiston Vaalitappio ei ole voitto -kursseille.

“Mikäli Väyrynen epäonnistuu passivoitumisessa, sanktiona Sipilä valitaan keskustan puheenjohtajaksi. Lisäsanktiona Väyrysen omahyväisyydestä leikataan kuukausittain 4,65 %. Leikkausprosentit siirretään sinisen tulevaisuuden Timo Soinille, jonka omahyväisyydessä on havaittu kestävyysvajetta”, Ahonen arvioi.

Keminmaalla asuva Paavo Väyrynen on Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen kristillisdemokraattien ryhmässä ja hän toimii myös europarlamentaarikkona.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.