Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Passiivimalli voi turvata Sipilän puheenjohtajuuden

Raportoi 07.02.2018 13.02 Muut kohkaukset, Politiikka, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Passiivimallin tarkoituksena on passivoida keskustan jäsen ja kansalaispuolueen perustaja Paavo Väyrynen.

pääministeri Juha Sipilä

Mikäli Paavo Väyrysen passivointi onnistuu, Juha Sipilä jatkaa Keskustan puheenjohtajana. Mikäli passivointi ei onnistu, Sipilä jatkaa Keskustan puheenjohtajana.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä suunnittelee passiivimallia Keskustan suunnittelutoimikunnan kanssa.

Passivointitoimenpiteisiin kuuluu, että Paavo Väyrysen on oltava hiljaa yhteensä vähintään 18 tunnin ajan kolmen kuukauden tarkkailujaksoissa.

Lisäksi Väyrynen saa ansaita yritystoiminnalla, esimerkiksi kahvimukien ja kirjojen myynnillä, yrittäjätulona enintään 241 euroa kuukaudessa.

Hänen tulee osallistua Työ- ja elinkeinotoimiston (TE) järjestämiin passivointikoulutuksiin vähintään viiden päivän ajan kolmen kuukauden tarkastelujaksolla.

Passivointikoulutuksissa opetellaan mm. cv:n tekoa ja käsipäivään sanomista. Lisäksi koulutuksissa opetellaan ymmärtämään, ettei ole voitto vaan tappio, jos saa vain kuusi prosenttia kannatusta, jolloin 94 prosenttia äänestäneistä ei halua valita ehdokasta tämän hakemaan tehtävään.

Uutissirkuksen politiikka- ja lastentarha-asiantuntija Uolevi Ahonen toteaa, että useampikin politiikko joutaisi TE-toimiston Vaalitappio ei ole voitto -kursseille.

“Mikäli Väyrynen epäonnistuu passivoitumisessa, sanktiona Sipilä valitaan keskustan puheenjohtajaksi. Lisäsanktiona Väyrysen omahyväisyydestä leikataan kuukausittain 4,65 %. Leikkausprosentit siirretään sinisen tulevaisuuden Timo Soinille, jonka omahyväisyydessä on havaittu kestävyysvajetta”, Ahonen arvioi.

Keminmaalla asuva Paavo Väyrynen on Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen kristillisdemokraattien ryhmässä ja hän toimii myös europarlamentaarikkona.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet