Press "Enter" to skip to content

Politiikka , Uusimmat

Testaa Uutissirkuksen sähkötön vaalikone!

Uutissirkuksen vaalikone toimiii täysin ilman sähköä ja sen käyttö onnistuu ilman puhelinta ja tietokonetta, etenkin jos printtaat koneen kysymykset itsellesi kaverisi luona.

paperi on silppuuntumaisillaan paperisilppurissa
Uutissirkuksen vaalikone käyttää osittain samaa teknologiaa kuin joidenkin yritysten aloitelaatikot.

Kun pidät paperitulostetta kädessäsi, vastaa jokaiseen kysymykseen rehellisesti ja anna itsellesi pisteitä yhdestä kymmeneen siten, että 1 tarkoittaa “äärimmäisen tolkullisen ehdottoman kertakaikkisen eri mieltä” ja 10 “mielettömän tolkullisen yybersuperlatiivisen samaa mieltä”.

Ota huomioon, että käytössämme on automaattinen faktantarkistus.

1. Kalmarin unionia ja YYA-sopimusta ei tule sisällyttää esikouluopetukseen.

2. Ottaisin mukaani autiolle saarelle mieluummin EU-direktiivikokoelman kuin Naton sopimusasiakirjat.

3. Naton raja pitäisi siirtää vuoristoiselta Norjan ja Ruotsin väliseltä alueelta helppokulkuisempaan Savon ja Suomen väliseen metsämaastoon.

4. Jos Nato-maa Norja hyökkää Suomeen pohjoisesta, niin Nato-maa Viro voi hyökätä vastaavasti samaan aikaan etelästä.

5. Tulevan presidentin puolisolla ei voi olla kumppanuussuhdetta myös Naton ulkopuolisessa maassa.

Silmäile vastauksesi läpi vielä kerran. Muistathan, että jokainen piste vaikuttaa asemaasi äänestäjänä ja tulevaisuuteesi potentiaalisena presidenttiehdokkaana.

Jos saat pisteitä yli neljäkymmentä (40), olet armoton Nato-haukka. Jos pistemääräsi jää alle kymmenen (10), olet Nato-kyyhkynen tai jopa -undulaatti. Jos pistemääräsi on luokkaa 10 – 40, olet Nato-lehtokurppa ja joudut valheenpaljastuskoneeseen.

Näin ollen voitkin jo ryhtyä valmistautumaan seuraaviin presidentinvaaleihin.

Vaalikoneemme kysymykset laati Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
5.5.2014: Vaalikoneen räjähdys vavisutti rivitaloa Vantaalla


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.