Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Testaa Uutissirkuksen sähkötön vaalikone!

Raportoi 23.01.2018 18.01 Aseet ja neuleet, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat

Uutissirkuksen vaalikone toimiii täysin ilman sähköä ja sen käyttö onnistuu ilman puhelinta ja tietokonetta, etenkin jos printtaat koneen kysymykset itsellesi kaverisi luona.

paperi on silppuuntumaisillaan paperisilppurissa

Uutissirkuksen vaalikone käyttää osittain samaa teknologiaa kuin joidenkin yritysten aloitelaatikot.

Kun pidät paperitulostetta kädessäsi, vastaa jokaiseen kysymykseen rehellisesti ja anna itsellesi pisteitä yhdestä kymmeneen siten, että 1 tarkoittaa “äärimmäisen tolkullisen ehdottoman kertakaikkisen eri mieltä” ja 10 “mielettömän tolkullisen yybersuperlatiivisen samaa mieltä”.

Ota huomioon, että käytössämme on automaattinen faktantarkistus.

1. Kalmarin unionia ja YYA-sopimusta ei tule sisällyttää esikouluopetukseen.

2. Ottaisin mukaani autiolle saarelle mieluummin EU-direktiivikokoelman kuin Naton sopimusasiakirjat.

3. Naton raja pitäisi siirtää vuoristoiselta Norjan ja Ruotsin väliseltä alueelta helppokulkuisempaan Savon ja Suomen väliseen metsämaastoon.

4. Jos Nato-maa Norja hyökkää Suomeen pohjoisesta, niin Nato-maa Viro voi hyökätä vastaavasti samaan aikaan etelästä.

5. Tulevan presidentin puolisolla ei voi olla kumppanuussuhdetta myös Naton ulkopuolisessa maassa.

Silmäile vastauksesi läpi vielä kerran. Muistathan, että jokainen piste vaikuttaa asemaasi äänestäjänä ja tulevaisuuteesi potentiaalisena presidenttiehdokkaana.

Jos saat pisteitä yli neljäkymmentä (40), olet armoton Nato-haukka. Jos pistemääräsi jää alle kymmenen (10), olet Nato-kyyhkynen tai jopa -undulaatti. Jos pistemääräsi on luokkaa 10 – 40, olet Nato-lehtokurppa ja joudut valheenpaljastuskoneeseen.

Näin ollen voitkin jo ryhtyä valmistautumaan seuraaviin presidentinvaaleihin.

Vaalikoneemme kysymykset laati Tapio Hämäläinen, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
5.5.2014: Vaalikoneen räjähdys vavisutti rivitaloa Vantaalla


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet