Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lumi-inferno vaikeutti iltapäivälehtien lukemista

Raportoi 18.01.2018 17.01 Media, Muut kohkaukset, Säät ja ilmat, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Lumi-inferno viivästytti heti aamusta iltapäivälehtien otsikoiden klikkaamista. Pahin vastoinkäyminen koettiin pääkaupunkiseudulla, kun lumihiutale jäi kosketusnäytön ja sormen väliin.

muutama auto ajelee Sörnäisten rantatiellä

Lumi-inferno on jo vuorokauden verran vaikeuttanut kaikkea. Kuvamme kestämätön tilanne sattui tänään iltapäivällä Helsingissä Sörnäisten rantatiellä.

“Se suli siihen ja meni lähes puoli sekuntia, ennen kuin sain lehden sääjutun auki”, Helsingin Hakaniemessä työskentelevä Samuli Pellontaka, 29, sanoo.

Otsikoiden klikkaamisen lisäksi lumi-inferno oli vähällä lamauttaa myös iltapäivälehtien lööppien näkymisen. Näin kävi jo eilisiltana Kannelmäessä, missä Toivo Kymäläiseltä, 78, jäi Kim Floor -aiheinen lööppi täysin pimentoon.

“Kaksi lumihiutaletta meni silmälasien linsseille, siitä tämä johtui”, Kymäläinen kertoo.

Lumi-infernon arvioidaan vaikeuttavan kaikkea vielä muutaman sadantuhannen klikkauksen ajan. Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan yleisö klikkaa suomalaisten iltapäivälehtien nettiotsikoita jälleen huomenna noin 55 miljoonaa kertaa. Maamme etevimmätkään tiedotustutkijat eivät vielä ole onnistuneet selvittämään, miksi.

Lumi-inferno -aiheista journalismia ja suoria lähetyksiä lumisateesta muualla:
Jokseenkin tarpeeksi jo tälle vuosituhannelle


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet