Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Lumi-inferno vaikeutti iltapäivälehtien lukemista

Lumi-inferno viivästytti heti aamusta iltapäivälehtien otsikoiden klikkaamista. Pahin vastoinkäyminen koettiin pääkaupunkiseudulla, kun lumihiutale jäi kosketusnäytön ja sormen väliin.

muutama auto ajelee Sörnäisten rantatiellä
Lumi-inferno on jo vuorokauden verran vaikeuttanut kaikkea. Kuvamme kestämätön tilanne sattui tänään iltapäivällä Helsingissä Sörnäisten rantatiellä.

“Se suli siihen ja meni lähes puoli sekuntia, ennen kuin sain lehden sääjutun auki”, Helsingin Hakaniemessä työskentelevä Samuli Pellontaka, 29, sanoo.

Otsikoiden klikkaamisen lisäksi lumi-inferno oli vähällä lamauttaa myös iltapäivälehtien lööppien näkymisen. Näin kävi jo eilisiltana Kannelmäessä, missä Toivo Kymäläiseltä, 78, jäi Kim Floor -aiheinen lööppi täysin pimentoon.

“Kaksi lumihiutaletta meni silmälasien linsseille, siitä tämä johtui”, Kymäläinen kertoo.

Lumi-infernon arvioidaan vaikeuttavan kaikkea vielä muutaman sadantuhannen klikkauksen ajan. Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan yleisö klikkaa suomalaisten iltapäivälehtien nettiotsikoita jälleen huomenna noin 55 miljoonaa kertaa. Maamme etevimmätkään tiedotustutkijat eivät vielä ole onnistuneet selvittämään, miksi.

Lumi-inferno -aiheista journalismia ja suoria lähetyksiä lumisateesta muualla:
Jokseenkin tarpeeksi jo tälle vuosituhannelle


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.