Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Nainen oli tyytyväinen Espoon metroon

Raportoi 10.01.2018 18.01 Liikenne, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Espoon Matinkylässä asuvalla naisella on useita kohtalotovereita.

Matinkylän metroaseman laturilla muutamia ihmisiä

Espoon Matinkylänkin metroasemalla on ruuhka aina sillloin kun siellä on ihmisiä.

Heidän epäillään olleen tyytyväisiä metron palveluihin jopa eilisaamuna, jolloin laitevika katkaisi liikenteen ja myöhästytti junia.

“Mikäpä tässä, seutulippu maksaa 106,50 kuukaudessa ja metroasemalla voi odottaa junaa suojassa sateelta ja tuulelta”, arvioi nainen, jonka henkilöllisyyttä emme paljasta hänen oman turvallisuutensa takaamiseksi.

“Mikäli Espoo äityy kaavoittamaan lisää asuntoja metroasemien lähelle, tyytyväisyys voi kasvaa entisestään. Metrohan toimii parhaiten tiheästi asutulla seudulla, jollaista valtaosa sekä länsi- että itämetron varresta ei ole”, hän jatkaa.

Naisen mukaan hänen kaksi Lauttasaaressa asuvaa työtoveriaan on ilahtunut siitä, että äänekkäät ja paljon päästöjä aiheuttavat dieselbussit eivät enää kulje jonossa heidän kotinsa lähikaduilla.

Poliisi on tapahtuneen suhteen täysin voimaton, sillä tyytyväisyyttä Länsimetroon ei ole vielä onnistuttu kriminalisoimaan.

Metrojunien näyttötauluille maailmankuvaa toimittavan Sanoma-konsernin mukaan Länsimetro on rakennettu väärin, sen tekniikka toimii väärin, sen junat ovat liian lyhyitä, sillä on kuljettajia liian vähän ja niilläkin vähillä on kaikilla pissahätä, se kulkee väärään aikaan väärässä paikassa ja sen asemilla on ruuhkaa ainakin silloin kun siellä on ihmisiä.

Myös Espoon pienituloisiin talouksiin mailmankuvaa ilmaisjakeluna välittävä Länsiväylä-lehti on asiasta samaa mieltä.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet