Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Nainen oli tyytyväinen Espoon metroon

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Espoon Matinkylässä asuvalla naisella on useita kohtalotovereita.

Matinkylän metroaseman laturilla muutamia ihmisiä
Espoon Matinkylänkin metroasemalla on ruuhka aina sillloin kun siellä on ihmisiä.

Heidän epäillään olleen tyytyväisiä metron palveluihin jopa eilisaamuna, jolloin laitevika katkaisi liikenteen ja myöhästytti junia.

“Mikäpä tässä, seutulippu maksaa 106,50 kuukaudessa ja metroasemalla voi odottaa junaa suojassa sateelta ja tuulelta”, arvioi nainen, jonka henkilöllisyyttä emme paljasta hänen oman turvallisuutensa takaamiseksi.

“Mikäli Espoo äityy kaavoittamaan lisää asuntoja metroasemien lähelle, tyytyväisyys voi kasvaa entisestään. Metrohan toimii parhaiten tiheästi asutulla seudulla, jollaista valtaosa sekä länsi- että itämetron varresta ei ole”, hän jatkaa.

Naisen mukaan hänen kaksi Lauttasaaressa asuvaa työtoveriaan on ilahtunut siitä, että äänekkäät ja paljon päästöjä aiheuttavat dieselbussit eivät enää kulje jonossa heidän kotinsa lähikaduilla.

Poliisi on tapahtuneen suhteen täysin voimaton, sillä tyytyväisyyttä Länsimetroon ei ole vielä onnistuttu kriminalisoimaan.

Metrojunien näyttötauluille maailmankuvaa toimittavan Sanoma-konsernin mukaan Länsimetro on rakennettu väärin, sen tekniikka toimii väärin, sen junat ovat liian lyhyitä, sillä on kuljettajia liian vähän ja niilläkin vähillä on kaikilla pissahätä, se kulkee väärään aikaan väärässä paikassa ja sen asemilla on ruuhkaa ainakin silloin kun siellä on ihmisiä.

Myös Espoon pienituloisiin talouksiin mailmankuvaa ilmaisjakeluna välittävä Länsiväylä-lehti on asiasta samaa mieltä.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.