Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Maito poistuu maitokaupasta

Raportoi 22.12.2017 20.12 Kotimaa, Muut kohkaukset, Ruoka, juoma, meno muu, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Useat ruokakaupat aikovat lopettaa ruoan myynnin, jotta ne saavat tilaa nelosoluelle, lonkerolle ja limuviinoille.

kaupan tyhjällä hyllyllä kaksi kahvipakettia

Joulumyynti on vauhdittanut elintarvikkeiden vähentämistä, joten nykyistä vahvemmat alkoholijuomat on helppo sijoittaa hyllyille.

Valikoimamuutoksen valmistelut ovat pisimmällä koillishelsinkiläisessä lähikaupassa, jonka viimeinen elintarvike myytiin varhain iltapäivällä.

“On se kyllä hienoa, että vihdoinkin pääsen kokemaan eurooppalaisemman tunnelman suomalaisen marketin olutosastolla”, arvioi kaupan viimeisen nakkipaketin sekä 24 tölkkiä keskiolutta ostanut Keijo “Kepu” Mäkinen, 56.

Hänen lähikauppansa aikoo luopua kokonaan ruoan, maitotuotteiden ja keskioluen myynnistä. Ensi vuoden ensimmäisestä päivästä lähtien 5,5 prosentin alkoholijuomat saavat myymälässä tilaa lattiasta kattoon asti.

“Kolmisen kuutiometriä täytyy jättää myyjälle, kassakoneelle, lottokupongeille ja rahapeliautomaateille”, arvioi kauppias Ari-Heikki Virtanen suunnitellessaan vuodenvaihteen jälkeen myyntiin tulevien oluttölkkien esillepanoa.

Kauppa kuuntelee hänen mukaansa asiakkaitaan herkellä korvalla.

“Olemme varautuneet palautteeseen. Mikäli asiakkaamme alkavat jostain minulle tuntemattomasta syystä kaivata ruokaa, pystymme palauttamaan myyntiin yhden maitolaadun, b-luokan lenkkimakkaran, sikanautajauhelihan, banaanit ja kahvin alle puolen vuoden varoitusajalla.”

Kaikki kauppaketjut ovat ottaneet uuden alkoholilain riemuiten vastaan. Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan Rainbow- ja Pirkka-limuviinat, -lonkerot ja -nelosoluet saavat ketjuissa eniten myyntitilaa.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet