Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Viime hetken lahjavinkit vuodelta 1917!

Parhaita joululahjoja tai muutoin vain myytävänä joulukuussa 1917 ovat mm. elävien kuvien kone, mahdoliini, revolveri ja öljyväritaulut

Uutissirkus kokosi pikkuilmoituksista sadan vuoden takaisia joululahjavinkkejä. Lähteinä ylhäältä alas: Työmies 23.12., Helsingin Sanomat 9.12., Kodin Joululehti 15.12. ja Sorretun Woima 17.12.1917 / Kansalliskirjasto.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2019 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.