Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Elokuva-alalla työskentelevät miehet haluavat perustaa vakoilukoulun

Raportoi 12.12.2017 22.12 Kulttuuri, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat

Miehet tarvitsevat 130 uutta työntekijää kuuntelemaan baarikeskusteluja ja lähettelemään niitä koskevia kirjeitä.

mies seisoo nostolavalla ja ottaa valokuvaa

Arkistokuvamme baarikeskustelua tarkkaileva mies ei liity tapaukseen.

Alalla tapahtuneita naisten ahdistelukokemuksia koskevat baaripuheet voivat jatkuessaan lisätä huomattavasti miesten toimintamenoja.

Jos miesten asianajajat alkavat lähettää kaikille näiden nimet mahdollisesti mainitseville henkilökohtaisen kirjeen, miehet tarvitsevat 166 henkilötyövuotta ja noin 24 miljoonaa euroa lisää vuosittain. Summa on huomattava, sillä esimerkiksi Suomen elokuvasäätiön jaettavissa olevat tukivarat ovat vain noin 25 miljoonaa euroa vuodessa.

”Baaritiedustelu tarkoittaisi erikoiskoulutettua henkilöstöä, tiedonhankinnan ja henkilöstön suojaamisrakenteita ja -prosesseja, tarpeen mukaan ympärivuorokautista operatiivista vasteaikaa sekä kansainvälisiä yhteistyörakenteita”, Uutissirkuksen asianajo- ja lakituvallauhkailuasiantuntija Uolevi Ahonen arvioi.

”Osa taktisesta koulutuksesta olisi hankittava sellaisilta kansainvälisiltä yhteistyötahoilta, joilla on pitkäaikainen kokemus baarissa istumisesta.”

Baarikeskustelujen tiedusteluun tarvittavista resursseista saatiin esimakua äskettäin, kun seksuaalisesta ahdistelusta ystävilleen puhunut nainen sai tuntemattomana pysytelleen miehen asianajajalta kirjeen, jonka mukaan baarissa esitettävien väitteiden todenperäisyys pitäisi varmistaa ennen suun avaamista tai…

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan elokuva-alalla, eduskunnassa tai missään muuallakaan Suomessa ei ole milloinkaan esiintynyt seksuaalista ahdistelua eikä varsinkaan siihen liittyvää vallankäyttöä.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 12.12.2017: Suojelupoliisi haluaa perustaa vakoilukoulun – Supo ja Puolustusvoimat tarvitsevat 130 uutta työntekijää tiedustelulakeja toteuttamaan
HS 12.12.2017: Asianajajaliitto pitää ”paimenkirjeiden” lähettelyä pelkän baarikeskustelunkin pohjalta hyväksyttävänä – ”Asianajajan velvollisuus numero yksi on lojaalius asiakasta kohtaan”
HS 11.12.2017: Ahdistelijoista puhuneet naiset ovat saaneet vaientamiskirjeitä – Rikosoikeuden professori: ”Tuollaiset kirjeethän ovat puolittain uhkauksiakin”


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , , , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet