Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Muki siirtyi itsestään astianpesukoneeseen

Raportoi 23.11.2017 18.11 Kotimaa, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Kahvimukin arvellaan siirtyneen tiskialtaasta astianpesukoneeseen täysin ilman ihmiskäden apua. Muki olisi näin ollen siirtynyt yhdessä yössä lähes 80 senttimetrin matkan.

tiskejä tiskialtaassa, mm. pari lusikkaa, muki ja puurokattila, jonka pohjalla kuivunutta puuroa

Tuottaja Jonipetri Väli-Joonalan kahvimuki näkyy tässä vuosi sitten napatussa kuvassa tavanomaisella paikallaan vatsahaavasta kärsivän työvoverin puurokattilan vieressä.

Asian havaitsi helsinkiläisen mediatuotantoyhtiön tuotantopäällikkö Emmiliina Vareksela tänä aamuna töihin saapuessaan.

“Yleensä keitän heti kahvia, jolloin joudun siirtelemään tiskialtaan astioita, jotta kahvinkeittimen kannu mahtuu hanan alle. Tänään altaassa ei kuitenkaan ollut yhtään mukia”, Vareksela sanoo.

Tuottaja Jonipetri Väli-Joonalan mukaan asiasta epäiltiin aluksi kahta media-assistenttiharjoittelijaa, mutta heidän kanssaan käydyissä keskusteluissa kävi ilmi, että kumpikaan ei ollut ehtinyt kuluvalla viikolla käydä keittiössä tai muutoinkaan syödä tai juoda mitään työaikanaan.

Väli-Joonala näki kahvimukin tiskialtaassa omin silmin, kun hän poistui toimistolta eilen illalla kello 19.

“Muistan tämän tarkasti. Se oli minun oma kuppini ja se oli ollut altaassa kaksi päivää. Koska päätin juoda kahvinkeittimen viimeiset tipat ennen poistumistani, huuhdoin mukin, join kahvit ja asetin mukin uudestaan tiskialtaaseen samaan paikkaan, josta olin sen ottanut.”

Väli-Joonala sanoo, että kulunvalvontatiedoista on selvinnyt, ettei kukaan ole käynyt tuotantoyhtiön toimitiloissa illan ja aamukahdeksan välillä.

“Jopa juuri puolisostaan eronnut apulaistuottajamme Make oli näköjään löytänyt yöpaikan jostakin. Yleensähän aamuisin tiskialtaassa tai -pöydällä on ollut ainakin hänen edellisiltaisen hampurilaisateriansa pakkauksia tai pizzanjämälaatikoitaan”, Väli-Joonala sanoo.

“Vatsahaavaansa kaurapuurolla hoitavan Tuukan eilinen puurokattila ja kaikki muut likaiset astiat olivat altaassa tänä aamuna omilla vakiintuneilla paikoillaan, mutta minun mukini puuttui.”

Muki löytyi pitkän etsinnän jälkeen astianpesukoneesta.

Tilastojen valossa tapaus on hyvin harvinainen. Suomalaisessa pienessä tai keskisuuressa media-alan yrityksessä kahvimukin tiedetään päätyneen tiskialtaasta tiskikoneeseen vain kolmesti aiemmin, vuosina 1999, 2005 ja 2011.

Lue Uutissirkuksesta myös:
6.11.2013: Insinööriopiskelija pesi kahvinkeittimen kannun


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet