Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Mies pelkää: uudet asukkaat vaikeuttavat elämää Salossa

Raportoi 21.11.2017 19.11 Liikenne, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Paikallinen mies arvioi sadan euron tonttien perässä Saloon saapuvien asukkaiden uhkaavan kaupungin keskustan liikenteen sujuvuutta.

yksinäinen auto ajaa Salon Muotikadulla

Ari-Pekka Virtanen ei riemuitsisi, jos helsinkiläistaustaiset autoilijat yleistyisivät Salon seudulla.

“Ajatteles ny, et joku pääkaupunkiseurul asuva perhe päättää tul tänne”, Ari-Pekka Virtanen, 49, esittää itseään eniten kauhistuttavan tilanteen.

“Mitä tapahtuu, jos joku sillo lähtee ylittämää suajatiet ja tällase perhee isä tai äiti o auto ratis?” Virtanen kysyy keskusteluyhteyttä naapuriinsa hakien myöhään iltapäivällä kotitiensä postilaatikkoryhmän ääressä.

Naapuri ei sano mitään, koska hänen kuulolaitteensa paristo on lopussa. Virtanen joutuu siis vastaamaan itse itselleen.

“Tollane helsinkiläisii tapoihi tottunu kuljettaja voi yhtäkkii pysähtyy suajatie ettee, jos näkkee siäl ihmisii. Siin voi äkkii ol kolmeki autoo jonos, jos se ensimmäine tekkee stopi.”

“Tai jos liikennevalois o vihree valo ja autoilija kääntyy oikeel, misä myös jalakulkijal palaa vihree valo? Sillonki helsinkiläine on vaaraks, kun se voi täysi ennalt arvaamati lyär jarru pohjaa”, Virtanen jatkaa ja näyttää merkintää vanhassa kalenterissaan.

“Juur noi tapahtu vuan 2001 siin Mariakarul Homoparki lähel. Mää oli just sillo tullu tän hesast, mut kyl mää tähä päivää mennes jo melkkei käy salolaisest, käynksmää?”

Lue Uutissirkuksesta myös:
2.11.2016: Vilkkua käyttänyt autoilija sekoitti liikenteen Salossa

Aiheesta muualla:
TS 21.11.2017: Asukaskatoa poteva Salo myy tontteja polkuhintaan: kymppitonnien tontti satasella
Salon kaupunki, kaupunginhallitus 20.11.2017: Suomi 100 -tonttikampanja
Yle 17.11.2017: Salo myy omakotitontteja satasella sadan päivän ajan


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet