Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Teini tervehti isäänsä

Raportoi 15.11.2017 18.11 Kulttuuri, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Helsinkiläinen perheenisä hämmentyi vakavasti, kun hän kohtasi 13-vuotiaan tyttärensä sattumalta kadulla. Isän mukaan tytär oli katsonut häntä silmiin ja huutanut iloisesti hei.

pyöräilijä polkee oranssi takki yllään

Ohikulkija nappasi kuvan Juuso-Pekka Liimataisesta vain hetkeä ennen kuin tämä kohtasi tyttärensä.

Isä Juuso-Pekka Liimatainen kertoo tapauksen sattuneen alkuviikosta Helsingin kantakaupungissa, kun hän oli menossa polkupyörällään työpaikalleen iltavuoroon. Perheen äiti ei ole suostunut uskomaan isän sanoja todeksi.

“En tunnista meidän Hilmaa tästä kuvauksesta”, Mari Liimatainen toteaa epäröimättä.

“Kaiken lisäksi mieheni väittää Hilman kulkeneen tervehtimishetkellä porukassa, jossa hänen lisäkseen oli kolme samanikäistä tyttöä. Jopa nuo muut olivat muka heilauttaneet kättään, vaikka ovatkin käyneet meillä useita kertoja viime vuosina.”

Myös perheen naapurusto epäilee isän puheita.

“Kyllä nämä Liimataiset ovat olleet kaikin puolin tavanomaista väkeä, niin että vaikeaa on minun käsittää, että tällaista voisi noin vain sattua kirkkaassa päivänvalossa keskellä pääkaupunkia”, samassa kerrostalossa seitsemän vuotta asunut Pirjo Virtanen sanoo.

Uutissirkuksen puberteetti-, isänmurha- ja äidinmurha-asiantuntija Uolevi Ahonen kummeksuu tapahtunutta.

“En pysty uskomaan, että kaikki asiansa muutoin ikäkaudelleen tyypillisesti hoitava teini tekisi yhtäkkiä jotain tällaista ilman minkäänlaisia ennakolta havaittavia merkkejä.”

“Voi tietysti olla niin, että vanhempien käytöksessä on vuosien varrella esiintynyt jotain provosoivaa, mikä sitten olisi jäänyt itämään. Itse muistan, että 14-vuotiaana olin kerran tervehtimäisilläni viereisen asunnon naapureita, mutta sain sitten viime hetkellä suunnatuksi katseeni omiin kenkiini. Selitystä tuolloiselle tervehtimisaikeelleni en ole onnistunut löytämään edes terapiassa.”

Koska Suomen ainoan lastenpsykiatrin Jari Sinkkosen puhelin tuuttasi soittohetkellämme varattua, joudumme päättämään tämän aiheen käsittelyn tällä erää tähän.

Lue Uutissirkuksesta myös:
12.4.2016: Puhelin irtosi teinin kädestä
28.12.2012: Teini teki virheen ja pyysi sitä anteeksi


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet