Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Radikalisoitui perussuomalaisissa – sulloutui auton peräkonttiin

Raportoi 09.11.2017 20.11 Politiikka, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Suurelle yleisölle jokseenkin tuntemattoman miehen epäillään kannattaneen hallitusta pääministerin virka-asunnon pihamaalta liikkeelle lähteneen auton tavaratilassa.

Hallitus sai kannatusta kesäkuisena sunnuntaipäivänä Kesärannassa.

Mies oli sulloutunut tavaratilaan ilmeisesti juuri kannatusta osoittaakseen. Saamiemme tietojen mukaan takakontissa oli hänen lisäkseen ainakin tunkki, vararengas, varoituskolmio, tuulilasinpesunestekanisteri sekä suuri määrä koirankarvoja.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) arvioi, ettei ole tapansa mukaan tietoinen hallituksen kannattajan liikkeistä sen jälkeen kun tämä oli poistunut virka-asunnon ovesta.

Hallituksen kannattajan tekoon lienee johtanut hänen radikalisoitumisensa perussuomalaisen puolueen puoluekokouksessa.

Ajoneuvon tiekäyttöä koskevan asetuksen mukaan hallituksen kannattaminen on sallittua vain auton istuma- tai seisomapaikoilla, jotka täyttävät niitä koskevat vaatimukset. Kuorma- ja pakettiauton tavaratilassa hallituksen kannattaminen on kuitenkin säälittävissä tapauksissa mahdollista edellyttäen, että se voi tapahtua turvallisesti.

Uutissirkus seuraa hallituksen kannattamisen kehittymistä hetki hetkeltä, joten viimeistään huomenna julkaisemme jutun otsikolla “Nyt puhuu hallituksen kannattajaa takakontissaan kyydinneen auton kuljettaja”.

Lue Uutissirkuksesta myös:
16.8.2017: Hallituspuolue löysi kannattajan

Aiheesta muualla:
Finlex 4.12.1992: Asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä, 43 §


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!


Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet