Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lentomatkustajalta löytyi vain yksi käsimatkatavara

Raportoi 30.10.2017 19.10 Liikenne, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Tapaus sattui Finnairin Euroopan reitillä toissa viikolla. Se oli omiaan jouduttamaan lentoemännän työtä, koska hän sai suljetuksi yhden matkatavaralokeron kannen ilman tavaroiden uudelleenjärjestelyä.

lentoemäntä asettaa matkatavarahyllyn luukkua kiinni

Aki Laaksopuun nappaamasta kuvasta käy selvästi ilmi, että lentoemäntä sai matkatavarahyllyn kannen kiinni vain kevyesti painamalla. Hän ei joutunut edes järjestelemään hyllyllä olleita tavaroita uudelleen tai kuljettelemaan niitä toisiin lokeroihin.

Uutissirkuksen tavoittama silmännäkijä Aki Laaksopuu oli kiinnittänyt huomiota yhtä käsimatkavaraa mukanaan kuljettaneeseen miesmatkustajaan jo lähtöselvitysjonossa.

“Mies kantoi pikku reppunsa lisäksi vain yhtä matkalaukkua, jonka jätti matkalaukkuhihnalle”, Laaksopuu sanoo.

Miehen käsimatkatavara painoi selvästi alle kahdeksan kiloa.

“Tiedän sen, koska ennen lähtöselvitystä hän kaivoi matkalaukustaan digitaalisen käsivaa’an ja punnitsi reppunsa. Näin kaiken: 6,2 kiloa!”

Laaksopuu kertoo uteliaisuutensa heränneen niin paljon, että hän käveli miehen perässä läpi koko lentoaseman.

“Hän ei ostanut lentoaseman myymälöistä mitään, joten hän kulki lähtöportin läpi lentokoneen matkustamoon asti vain yksi käsimatkatavara mukanaan.”

Laaksopuu toivoo, että hänen kuvailemansa mies tunnistaisi itsensä tästä jutusta ja ottaisi yhteyttä.

“Olisi hienoa saada hänet seuraksi jollekin toisellekin lennolle! Hänen vähäisten kantamustensa ansiosta sain tällä kertaa sekä olkalaukkuni, reppuni että tietokonesalkkuni ja kuusi taxfree-myymälän muovipussia sopimaan helposti matkatavarahyllyille ja istuimien alle!”

Aiheesta muissa aviiseissa:
MTV 30.10.2017: Finnair alkaa punnita matkustajia ja käsimatkatavaroita lähtöporteilla
Yle 30.10.2017: Finnair alkaa punnita matkustajiaan – Tavoitteena saada todellinen käsitys kuormasta


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet