Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Presidentti Niinistön käytännöllisin isyysvaate – katso kuvat!

Raportoi 09.10.2017 19.10 Kotimaa, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Tuttipullo, soseruokaa, pikkulusikoita, vaippoja, puklausrättejä. Tätä kaikkea tuore isä saa kuljettaa mukanaan, kun hän pääsee yksinään vauvan kanssa ulos.

Rutosin armeijan sarkatakki

Ruotsin armeijan vanha sarkatakki on mitä käytännöllisin isyysvaate kenelle tahansa perheenisälle. Neljä suurta taskua ja laaja povitasku tarjoavat runsaasti tilaa vauvanhoitotarvikkeille.

Onnistuimme löytämään Ruotsin armeijan poistomallistosta mitä täydellisimmän isyysvaatteen presidentti Sauli Niinistölle tai kenelle vain tulevalle isälle. Tässä huokeassa sarkatakissa on povitaskun lisäksi kaksi tilavaa etu- ja kaksi takataskua. Niissä kulkevat helposti jokseenkin kaikki pienen lapsen ja tuoreen isän hoidossa tarvittavat varusteet.

Katso kuvat ja hämmästy, kuinka paljon tavaraa presidentti Niinistö voi ottaa mukaansa, kun lähtee työntelemään lastenvaunuja!

vessapaperirulla, soerasia ja pari pikkulusikkaa sarkatakin oikean etutaskun päällä

Oikeaan etutaskuun mahtuu vaikka useampikin lahjaksi saatu pikkulusikka.

tuttipullo ja ruokarasia sarkatakin vasemman etutaskun päällä

Isyysvaatteen vasempaan etutaskuun voi laittaa syötävää ja juotavaa.

puklausrätti ja Kalle Anka -lehti sarkatakin oikean takataskun päällä

Isyystakin oikeaan taskuun mahtuu puklausrätin lisäksi vaikkapa kirjallisuutta. Havainnekuvamme kirjallisuus esimerkkinä prinssi Danielilta mahdollisesti saatavasta lahjasta.

vaippa ja puklausrätti sarkatakin vasemman takataskun päällä

Puklausrättejä ei koskaan voi olla liikaa. Niiden lisäksi vasemmassa takataskussa on tilaa kerta- tai kestovaipoille, isän pyykkäysinnosta riippuen.

povitaskuun mahtuu taskumatti ja beetasalpaajapurkki

Isyysvaatteen povitasku on muita taskuja hieman pienempi, mutta sinne saa mahtumaan tarvikkeita, jotka saattavat olla välttämättömiä lapsen isän toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Uutissirkuksen selvityksen mukaan nyt esittelemämme isyysvaate on erittäin edullinen. Ruotsalaisesta alkuperästään huolimatta sitä on myyty viime vuosina suomalaisillakin kirpputoreilla. Takin hinta on vaihdellut viiden ja kymmenen euron välillä.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet