Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Raju perhedraama – 56-vuotias helsinkiläisnainen yhä ensimmäisessä avioliitossaan

Raportoi 05.10.2017 18.10 Bikinipeppu, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Atk-tukihenkilö Kaisa Niittylä havahtui tilanteeseensa viime sunnuntaiaamuna Laajasalossa.

tuuli nostaa naisen hääpuvun helmaa räntäsateessa

Kaisa Niittylä palaa silloin tällöin vuosien takaisiin häätunnelmiinsa selaamalla kotialbuminsa kuvia. Tässä otoksessa hänen tuore aviomiehensä Esko-Pekka oli jo juossut hääautoon suojautuakseen räntäsateelta.

Suurin osa hänen samanikäisistä tuttavistaan on jättänyt puolisonsa ja etsinyt elämäänsä piristävää raikkautta uudesta miehestä. Kaisa on edelleen samassa 25 vuotta kestäneessä avioliitossa.

“Aika vaan jotenkin lipsahti viisikymppisten jälkeen ja miespäivitys jäi tekemättä. Eiväthän kaikki halunneet vaihtaa Windows XP:täkään uudempaan. Myöhemmissä versioissa kuten kympissä on uusia piirteitä ja toimintoja, joista ei aina tiedä. Tosin ne jotkin uudet toiminnot olisivat olleet ihan kiinnostavia – siis miehissä”, Niittylä kertoo.

“Kahdeksisen vuotta sitten ero oli tosin lähellä, kun mies hankki omaan viidenkympinvillitykseensä moottoripyörän ja ajeli sillä yhden kesän pitkin Suomea. Siinä meni koko kesän alku ilman Esko-Pekkaa. Kesäkuun lopussa soittivat sairaalasta, että hänellä on jalka poikki kahdesta kohdasta. Sen jälkeen miestä näkikin sitten 24/7 kaksi kuukautta, kun se konkkasi kotona kipsi jalassa. Moottoripyörä meni lunastukseen ja homma unohdettiin.”

”Onhan tuohon Esko-Pekkaan tullut vuosien aikana noita epätoivottuja päivityksiä – 30 kiloa vyötärön seudulle ja kyse ei ole biteistä. Tosin enhän itsekään enää ole täysin säilyttänyt parikymppisen viehkeyttä”, Kaisa Niittylä jatkaa.

Niittylän mukaan noin kolmannes hänen naistuttavistaan on onnistunut miesvaihdoksessaan kohtuullisesti.

“Nämä ovat siis edelleen yhdessä.”

Kolmasosa ei löytänytkään uutta miestä, joten he roikkuvat viidettä vuotta erilaisilla deittisivustoilla. Kolmannes vaihtoi nuorempaan mieheen ja aika pian nuorempi mies vaihtoi nuorempaan naiseen.

“Myös tämä kolmannes notkuu deittisivuilla ja kyselee minulta viidentoista vuoden takaisia lomamatkakuvia, joissa he ovat ruskettuneina bikineissä. Näiden naisten ex-miehillä onnistumisprosentti liippaa aika samoja uusissa suhteissa”, Niittylä kertoo.

”Naisilla on pidempi elinaikaennuste, joten voinhan minäkin kokeilla uutta sitten kun aika Esko-Pekasta jättää.”

Jos tunnet Niittylän Esko-Pekan, niin Kaisa toivoo, että edellinen tieto ei välittyisi Esko-Pekan tietoon.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet