Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Nainen sai oikeuden ajaa perheen ykkösautoa

Raportoi 27.09.2017 18.09 Kulttuuri, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Mäntsäläläinen aviomies on antanut vaimonsa ohjata perheen ykkösautoa. Tapaus sattui viime sunnuntaina.

musta Volvo on kääntymässä oikealle, nokka katoaa jo kuvasta

Naisen kuljettamasta perheen ykkösautosta tehtiin useita havaintoja Savon ja pääkaupunkiseudun välisellä tieosuudella viime sunnuntaina.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan etelään päin matkanneesta naisen ohjaamasta uudenkarheasta Volvosta, jonka pelkääjän paikalla istui mies, tehtiin useita havaintoja pitkin viitostien vartta. Kuljettajaratkaisu sai useammankin samaan aikaan liikkeellä olleen miesautoilijan epäilemään naista jonkinlaisesta pakottamisesta.

Tilanne laukesi Mäntyharjussa hieman ennen Vihantasalmen siltaa, kun perhe pysähtyi tankkaamaan. Huoltoaseman pihamaalla sattumalta päivystänyt poliisipartio kuuli, että nainen oli saanut ajo-oikeuden, koska hänen puolisonsa oli telonut kytkinjalkansa moottorisahalla kesämökkireissulla.

Perheen isä kertoo voivansa palata ykkösauton rattiin parin viikon kuluttua, kun tikit on poistettu.

“Tänäänkin vaimo toki vei lapset tarhaan entiseen tapaan meidän kakkosautolla, 14 vuotta vanhalla Nissan Micralla”, mies sanoo.

Lue Uutissirkuksesta myös:
19.3.2012: Tutkimus: miehet voivat saada orgasmin autoilun aikana

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 26.9.2017: Saudi-Arabian naiset saivat oikeuden ajaa autoa


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!


Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet