Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lapsi irtisanoi päiväkodin Itä-Espoossa

Raportoi 19.09.2017 20.09 Aseet ja neuleet, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Syynä dramaattiseen tekoon oli lapsen mukaan syvä luottamuspula päiväkodin henkilökunnan ja hänen itsensä välillä.

kaksi lasta siniset kurapuvut yllään lapioi keltaisella lapiolla vettä vesisateessa lätäköstä

Vielä maanantaiaamuna itäespoolaisen päiväkodin ulkoilu sujui kriiseittä.

Leenukka Trump, 6, irtisanoi päiväkodin varhain tiistaiaamuna. Päiväkodin henkilökunnan ja lapsen sekä tämän äidin välisen luottamuspulan lisäksi Trump mainitsi syiksi luottamuspulan hänen kavereidensa vanhempien välillä ja myös vanhempien ja päiväkodin henkilökunnan, Norjan, Ylä-Udmurtian ja päiväkodin Nipsu-ryhmän välillä.

“Lisäksi aamupuuro on pahaa ja klimppistä, enkä tykkää klimpeistä”, Trump toteaa.

Kriisitilanne kärjistyi jo maanantaina, kun päiväkodin pienimpien ryhmä Nipsut ryhtyi lakkoon vastustaakseen päiväunipakotteita.

Eskariryhmä Hattivatteja edustava Trump kertoo, että hänen tavoitteenaan on Nipsujen ylivallan murtaminen.

“Nipsut luulee olevansa muita parempia. Mut ei ne oo ku hemmetinmoisia sössöjä vaan”, Trump sanoo.

“Päiväkodin tädit ja sedät, Norja sekä Ylä-Udmurtia on tosityhmii. Vanhemmatkin on kans tyhmii”, Trump jatkaa.

Päiväkodin eskariryhmä Hattivatit on aloittanut vastalakon. Ryhmä vaatii sadesään kurahousupakotteiden välitöntä poistamista. Hattivatit uhkaavat lisäksi rakentaa muurin Nipsujen leikkipaikan rajalle.

“Isojen ja pienten leikkipihan välissä on kyllä jo nyt aita, mutta minä haluan tehdä siihen vielä toisen. Tänään. Hiekasta. Nipsujen oman hiekkalaatikon hiekasta.”

Nipsut ovat ilmoittaneet aikeistaan tehdä kurapallojen heittokokeita Hattivattien liukumäen välittömässä läheisyydessä.

“Koska Hattivatit on tyhmii” Nipsujen edustaja toteaa.

Vanhempien tänä iltana järjestämä kriisikokous päättyi ilmiriitaan.

“Noi on tyhmii”, totesi vanhempien edustaja toisista vanhempien edustajista, Norjasta, Ylä-Udmurtiasta tai päiväkodin henkilökunnasta.

Päiväkodin ryhmien lakkoilu- ja protestihaluttomat lapset ovat vallitsevista olosuhteista huolimatta päässeet vapaasti leikkimään keskenään ja päiväkodin takapihalle onkin rakennettu yhteisvoimin muhkea Länsimetro, jonka käytävillä on kiva leikkiä metroa tai hippaa.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet