Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Mies julkaisi yllättävän twiitin

Raportoi 12.09.2017 18.09 Media, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat

Suomalaismies yllätti varhain tänä iltana kaikki seuraajansa julkaisemalla twiitin, jossa hän ei käyttänyt sanaparia “se tunne”.

Arkistokuvamme liittyy tapaukseen.

Twiittinsä julkistamista edeltäneiden kahden päivän kuluessa mies oli sijoittanut ilmaisun viesteihinsä jo 37 kertaa. Lähes 20 twiitissä hän oli jopa onnistunut käyttämään sanaparia kahdesti, esimerkiksi virkkeenä “Se tunne, kun kirjoittaa samaan twiittiin kahdesti sanaparin se tunne”.

Miehen tuorein twiitti oli muutoinkin poikkeuksellinen. Hän ei liittänyt siihen ainuttakaan GIF-animaatiota tai animaatioihin johtavaa linkkiä. Hänen epäillään niinikään pidättäytyneen käyttämästä kysymyslausetta “miten meni noin niin kuin omasta mielestä” ja virkettä “jätän tän nyt vaan tähän”.

Uutissirkuksen Twitter- ja muutoin tylsähkön iltavuoron kohunkehittämisasiantuntija Uolevi Ahonen pitää tilannetta ainutlaatuisena.

“Kertaakaan #en ole #vielä nähnyt #häneltä vastaavaa twiittiä”, Ahonen kommentoi Twitterissä hetki sitten.

Kertaakaan #en ole #vielä nähnyt #häneltä vastaavaa twiittiä – Uolevi Ahonen (@ahosenuolevi) 12. syyskuuta 2017

Suomalaismiehellä on Twitterissä 193 seuraajaa. Saamiemme tietojen mukaan hänen Twitter-tilinsä on tällä hetkellä käyttökiellossa lukuisten ilmiantojen vuoksi. Ilmiannot johtunevat siitä, että hän ei ole julkaissut ainoatakaan VR-yhtiötä tai Postia kritisoivaa twiittiä.

Twitteriä käyttää Suomessa päivittäin noin kolmesataa ihmistä: 270 toimittajaa, tiedottajaa ja julkisuuden henkilöä tai sellaiseksi haluavaa sekä kolmisenkymmentä poliitikkoa tai sellaiseksi haluavaa.

Lue Uutissirkuksesta myös:
28.8.2012: Neuvokas ohikulkija pelasti Twitteriin juuttuneen miehen


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kannabis kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat ulkoilu urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini Viipuri vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet