Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Mies julkaisi yllättävän twiitin

Suomalaismies yllätti varhain tänä iltana kaikki seuraajansa julkaisemalla twiitin, jossa hän ei käyttänyt sanaparia “se tunne”.

Arkistokuvamme liittyy tapaukseen.

Twiittinsä julkistamista edeltäneiden kahden päivän kuluessa mies oli sijoittanut ilmaisun viesteihinsä jo 37 kertaa. Lähes 20 twiitissä hän oli jopa onnistunut käyttämään sanaparia kahdesti, esimerkiksi virkkeenä “Se tunne, kun kirjoittaa samaan twiittiin kahdesti sanaparin se tunne”.

Miehen tuorein twiitti oli muutoinkin poikkeuksellinen. Hän ei liittänyt siihen ainuttakaan GIF-animaatiota tai animaatioihin johtavaa linkkiä. Hänen epäillään niinikään pidättäytyneen käyttämästä kysymyslausetta “miten meni noin niin kuin omasta mielestä” ja virkettä “jätän tän nyt vaan tähän”.

Uutissirkuksen Twitter- ja muutoin tylsähkön iltavuoron kohunkehittämisasiantuntija Uolevi Ahonen pitää tilannetta ainutlaatuisena.

“Kertaakaan #en ole #vielä nähnyt #häneltä vastaavaa twiittiä”, Ahonen kommentoi Twitterissä hetki sitten.

Kertaakaan #en ole #vielä nähnyt #häneltä vastaavaa twiittiä – Uolevi Ahonen (@ahosenuolevi) 12. syyskuuta 2017

Suomalaismiehellä on Twitterissä 193 seuraajaa. Saamiemme tietojen mukaan hänen Twitter-tilinsä on tällä hetkellä käyttökiellossa lukuisten ilmiantojen vuoksi. Ilmiannot johtunevat siitä, että hän ei ole julkaissut ainoatakaan VR-yhtiötä tai Postia kritisoivaa twiittiä.

Twitteriä käyttää Suomessa päivittäin noin kolmesataa ihmistä: 270 toimittajaa, tiedottajaa ja julkisuuden henkilöä tai sellaiseksi haluavaa sekä kolmisenkymmentä poliitikkoa tai sellaiseksi haluavaa.

Lue Uutissirkuksesta myös:
28.8.2012: Neuvokas ohikulkija pelasti Twitteriin juuttuneen miehen


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.