Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Nauti Uutissirkuksesta myös kesän kestäessä!

Uutissirkus löytyy kesä- ja heinäkuussa Facebookista, jossa tarjoamme linkkejä aiemmin julkaistuihin juttuihimme kolmesti viikossa.

Suomen suvi on perinteisesti tarjonnut lukuisia sopivia hetkiä nettisurffailuun. Uutissirkus tarjoaa kesällä kolmesti viikossa tuoreet Facebook-linkit uusintajuttuihinsa.

“Tämä toimintatapa mahdollistaa entistä laadukkaammat jutut syksyllä, koska uusintajuttuja julkaistessamme kykenemme tehostamaan yrityksemme ansaintalogiikkaa”, päätoimittaja Gilbert Granholm sanoo.

“Sillä välin kun lukijamme löytää Facebookista linkin vuosia sitten esillä olleeseen juttuumme ja pysähtyy iloitsemaan sen äärelle, minä kykenen kuljeskelemaan kylillä ja keräämään tyhjiä oluttölkkejä ja pulloja. Vähintään 15 senttiä puhdasta rahaa jokaisesta palautukseen kelpaavasta löydöstä!”

Granholmin mukaan Euroopan johtavat mediatalouden konsultit ovat jo ryhtyneet jonottamaan päästäkseen hänen seuraansa tekemään havaintoja tästä median uudesta rahoitusmallista.

“Hyvää kesää ja antoisia lukuhetkiä Facebook-linkkiemme parissa”, Granholm toivottaa.

Uutissirkus julkaisee tuoreet uusintalinkit Facebookissa iltauutisten aikaan, ensimmäisen tänään maanantaina 5. kesäkuuta.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2018 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisesi internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun ja toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojakäytäntömme, vaikka kyllä sateensuojakäytäntö maassamme on ainakin takavuosina ollut aavistuksen mielenkiintoisempi, semminkin kun siihen on voinut ja voi edelleen itse vaikuttaa.