Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Mannerheimkin ryhtyy presidenttiehdokkaaksi

Raportoi 04.06.2017 10.06 Aseet ja neuleet, Muut kohkaukset, Tapetilla nyt, Uusimmat

Sauli Niinistö on saanut jo toisen vakavan haastajan. 150-vuotias Suomen marsalkka Carl Gustav Emil Mannerheim ilmoitti ehdokkuudestaan tänä aamuna Hietaniemen hautausmaalla.

valtiolippu liehuu, kun panssarivaunu ajaa ohi

Entisenä Venäjän armeijan upseerina tuore presidenttiehdokas C.G.E. Mannerheim on saanut haltuunsa runsaasti idänpolitiikkaan vaikuttavaa sisäpiiritietoa.

Euroopan merkittävimpien vedonlyöntitoimistojen mukaan Mannerheimilla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä presidentinvaalien toiselle kierrokselle. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti 1940-luvun idänpolitiikan käytännön toteuttajana.

“Te tiedätte sen jatkuvat tarkoitusperät kotiemme, uskontomme ja isänmaamme hävittämiseksi ja kansamme orjuuttamiseksi”, Mannerheim arvioi itäistä naapurimaatamme kesäkuussa 1941 ja jatkoi: “Kutsun teitä kanssamme pyhään sotaan kansakuntamme vihollista vastaan.”

Mannerheimilla on Niinistön tärkeimmän kilpailijan Urho Kekkosen tapaan jo kokemusta presidentintehtävien hoidosta. Hän toimi Suomen presidenttinä syksystä 1944 kevääseen 1946, koska vain hänen katsottiin olleen kykenevä viemään Suomen rauhaan sodasta, jossa hän itse oli ollut ylipäällikkönä.

Mikäli Mannerheim valitaan Suomen presidentiksi, hänestä tulee samalla maailman vanhin istuva presidentti.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet