Pohjoismaiden dynaamisimmin pysähdyttävä satiirisivusto

Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Vähätteli koleaa säätä – poliisi voimaton

Raportoi 02.06.2017 13.06 Muut kohkaukset, Säät ja ilmat, Tapetilla nyt, Uusimmat, Uutiset ja vanhaset

Vantaalaismiehen epäillään olleen tyytyväinen kesäkuun alun lämpötiloihin. Poliisi on tapauksen suhteen voimaton, koska viileän sään vähättelyä ei ole kriminalisoitu.

Auton ikkuna on huurteessa

Arkistokuvamme ei liity kesäkuun säähän, koska se on toukokuulta.

Tapaus sattui yhteisöpalvelu Facebookissa myöhään eilen illalla. Hätäkeskus sai siitä useita ilmoituksia heti puolen yön jälkeen. Miehen säätä koskeva päivitys loukkasi ainakin 19:ää hänen ystäväänsä.

“Lausunnon loukkaavuutta lisää se, että mies oli juuri aloittanut kesälomansa ja turmeli näin myös kohtalotovereidensa matalan mielialan ainekset”, vakavimmin loukkaantuneen uhrin asianajaja kertoo.

Mies oli kirjoittanut sittemmin poistamaansa päivitykseen, että alkukesän viileät lämpötilat ovat OK, koska ne tekevät kattoremontin kohtuullisen siedettäväksi.

“Kylmät päivät ovat kuin panisi rahaa pankkiin. Jossain vaiheessa alkaa hellejakso, keskilämpötiloilla kun on kuitenkin taipumus pysyä kohtuullisen vakaina”, mies oli todennut ja jatkanut: “Eli jos on kylmää, niin jossakin vaiheessa tulee lämpimämpää. Muistattteko muuten vuonna 2002, kun kesäkuu oli viileä ja sitten tulivatkin helteet, jotka jatkuivat vielä silloin kun koulut alkoivat?”

Asianajaja kertoo, että mies oli jatkanut keskusteluketjua toteamalla, että oli aikoinaan asunut kaksi vuotta Isossa-Britanniassa ja että siellä rantalomasäät ja auringonottoilmat vasta loistivatkin poissaolollaan.

Loukkaantuneille on jo järjestetty kriisihoitoa useilla keskustelupalstoilla, joilla jaetaan kilpaa erilaisia suomalaisen sään ainutkertaisuuteen liittyviä sutkauksia, jotka julkaistaan myös sanomalehdissä noin kahden päivän viiveellä.


Ole muodin etulinjassa! Hanki itsellesi Uutissirkuksen T-paita!

Lue Uutissirkuksesta enemmänkin teemoista , , , ,

Tutustu toki kaikkiin aihepiireihimme: 112 aikataulut alaiset aluehallinto aluepolitiikka alusasut ja päällysvaatteet amk anteeksipyynnöt arkkitehtuuri asuntopula autoilu autot avaruus bussikatokset bussit C2H5OH demokratia eduskuntavaalit2015 elintarviketeollisuus elokuvabusines elämä ja epäerotiikka elämän paras aika energia esimiehet Espoo estetiikka eurovaalit 2014 facebook fanitus Finland gladiaattorit graffitit Guggenheim havainnot Helsinki herkut humppa huvit hybridiautot ja -reet hyvä veli -verkostot idyllit ihmisyys ilotulitteet ja muu pauke In English Internet islam isyys ja äitiys jakamistalous jakeluautot jalankulku jatkosota jouluherkut julkisuus junat kaapelijakokaapit kaavoitus kansantalous katutaide kaupanteko keittiöideat keksinnöt kieli ja kirjoittaminen kierrätys kiinteistöhuollot ja talonmiehet kirjallisuus kodinhoito kodinkoneet kohtuullisuus kohut komeettakarriäärit korvaukset kotitalousvähennys koulut koulutus kristinusko kulinarismi kunnallispolitiikka kuntatalous kuntavaalit 2008 kuntavaalit 2012 kuntavaalit 2017 kuolemanvakavuus kutsunnat kybersota ja -rauha käteinen lakimiehet ja -naiset lapset latua! leikkaukset lentoturvallisuus levikkikierre liikenne likasankojournalismi lintsaus lottovoitot luovuus lyhenteet Länsimetro marjastus metsästys ja tuulastus markkinointitoimeliaisuus matkailu media merkkipäivät miehet miehet ja miehet miehet ja naiset mikrotalous monarkiat monikulttuurisuus moottorit mopoautot mopot motorismi muoti muoto muotoilu muuten vaan sota mäntsälä Mäntsälä mielessäin naapurisopu naiset naiset ja miehet naiset ja naiset nettihuijaukset nuoriso opinnot opiskelijaelämä Oulu paikallinen sopiminen palvelut parvekegrillaus perhe perinnöt piparkakkutalot pojat politiikka Posti presidenttipeli 2018 purjeet ja moottorit pyöräily raha rakentaminen ja remontit rap rasismi ravinto retoriikka reviirit rintamamiestalot robotiikka rock roskalavat, -säiliöt ja paperikorit roskasäiliöt ja paperikorit sairaus ja terveys Salo sapuska saunonta seteliraha siivous sijoittaminen Sipoo sisustaminen sisältö some Sote susihavainnot suurpedot sähköautot säästöt säät ja ilmat Tallinna talous taloyhtiöt talvi- ja normaaliaika talvisota Talvivaara Tampere tehokkuus tekniikka tiede tietojärjestelmät Tommosjärvi tortut Tour de ski tukiratkaisut tulevaisuus tunteet Turku turvallisuus ja turvattomuus tuulivoima twitter työ ja työttömyys työkalut ja räjähdysaineet uhat urheilu USA USA:n vaalit 2012 vaalikoneet vaarat vaatetus vakavuus vanhat vanhat lehdet kertovat vanhukset Vantaa vappu varainhoito Venäjä verotus vihreät arvot viina ja viini vuosi 1918 väy ydinvoima Yle ylioppilaaksi yt-neuvottelut älypuhelimet