Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Vähätteli koleaa säätä – poliisi voimaton

Vantaalaismiehen epäillään olleen tyytyväinen kesäkuun alun lämpötiloihin. Poliisi on tapauksen suhteen voimaton, koska viileän sään vähättelyä ei ole kriminalisoitu.

Auton ikkuna on huurteessa
Arkistokuvamme ei liity kesäkuun säähän, koska se on toukokuulta.

Tapaus sattui yhteisöpalvelu Facebookissa myöhään eilen illalla. Hätäkeskus sai siitä useita ilmoituksia heti puolen yön jälkeen. Miehen säätä koskeva päivitys loukkasi ainakin 19:ää hänen ystäväänsä.

“Lausunnon loukkaavuutta lisää se, että mies oli juuri aloittanut kesälomansa ja turmeli näin myös kohtalotovereidensa matalan mielialan ainekset”, vakavimmin loukkaantuneen uhrin asianajaja kertoo.

Mies oli kirjoittanut sittemmin poistamaansa päivitykseen, että alkukesän viileät lämpötilat ovat OK, koska ne tekevät kattoremontin kohtuullisen siedettäväksi.

“Kylmät päivät ovat kuin panisi rahaa pankkiin. Jossain vaiheessa alkaa hellejakso, keskilämpötiloilla kun on kuitenkin taipumus pysyä kohtuullisen vakaina”, mies oli todennut ja jatkanut: “Eli jos on kylmää, niin jossakin vaiheessa tulee lämpimämpää. Muistattteko muuten vuonna 2002, kun kesäkuu oli viileä ja sitten tulivatkin helteet, jotka jatkuivat vielä silloin kun koulut alkoivat?”

Asianajaja kertoo, että mies oli jatkanut keskusteluketjua toteamalla, että oli aikoinaan asunut kaksi vuotta Isossa-Britanniassa ja että siellä rantalomasäät ja auringonottoilmat vasta loistivatkin poissaolollaan.

Loukkaantuneille on jo järjestetty kriisihoitoa useilla keskustelupalstoilla, joilla jaetaan kilpaa erilaisia suomalaisen sään ainutkertaisuuteen liittyviä sutkauksia, jotka julkaistaan myös sanomalehdissä noin kahden päivän viiveellä.


Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2020 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.